Sukkasadon aikana oli(si) tarkoitus tehdä edes jokunen sukkapari kaikista niistä kymmenistä kivoista malleista, joita on kertynyt suosikkilistoille. Yksi semmoinen malli oli junasukat. Tämä ikkunalautamalli on myös ollut mielessä jo kauan, itse asiassa siitä lähtien, kun tein viimeksi (klik) kirjoneulelapasia.
 
On kiva tehdä ohjeen mukaan ja samalla oman pään mukaan. Langat valikoituivat juuri sen mukaan, mitä omista varastoista löytyi, siksi esim. kukkien lehdet on neulottu Novitan Woolilla, kukat Nalle Colorilla ja kaikki muu tavallisilla Nalleilla. Wuosikertakeriäkin on joukossa, tuo tumma viininpunainen kukkaruukkujen väri sekä alimmainen havunvuhreä.
 
 
Malli: Ikkunalautasukat Anne Abrahamsson, AA Knit.net (ravlink)
Lanka: Novita Nalle, Nalle colori ja Wool yht. 106 g
Puikot: 2,5 ja 3 mm
 
Muuta: Teräosan reunoihin neuloin kerrosten laskemista helpottamaan (= puutumisen estämiseksi) nurjia silmukoita joka 2. krs:lle. Oon niin niuho, mun on aina pakko laskea kerrokset, mittaaminen ei riitä. Ja tarkistankin laskut vielä muutamaan kertaan :D.
Heinälatoon korjataan siis  nämä villasukat, lienee koko sadonkorjuun 6. pari meikäläisellä. HItaasti, mutta varmasti...
 
 
Aika hyvin oon muuten onnistunut pitämään puikot kurissa, vaikka sormet on ihan hirveästi syyhynneet uusien töiden kimppuun.
Vaan eilen tuli pipotilaus. Kohta niitäkin kai jo tarvitaan, joten puikot vaan heilumaan pipon tahdissa.
 
Just ja just ehdin päätellä, höyryttää hätäseen ja napsaista kuvan "päivänvalolla".
 
Hyvää viikonloppua!