On niin mukavan lämmintä, että illallakin, auringonlaskua odotellessa vielä voi istua neulomassa tai virkkaamassa ulkona. 

810495.jpg

Onhan tämä aika helteistä, mutta emmä valita. Esimerkiksi vaatehuolto on niin paljon simppelimpää tällä ilmalla verrattuna vaikkapa syksyn kurakeleihin. Jotka nekin tulee aikanaan :).

Kun on yhtenä kesän helteisimmistä päivistä pyörinyt Huvipuistossa tuntikausia, ei tavallinen kotikuumuus enää tunnukaan missään?

Muuten on vähän semmoinen monimutkainen olo. Toisaalta katse tähyää jo paksumpiin lankoihin ja vaikkapa syksyneuleisiin. Ostin peräti puserollisen uutta Kuuraa tänään ja viittä vaille, etten aloittanut neuletta saman tien. Seiskan puikot vaan olivat hukkasessa, koskahan lie viimeksi moisia työkaluja käytettykään. Helmikuussa?

Toisaalta kuitenkin virkkuukoukku ja puuvillalangat kirkkaine väreineen kiinnostaa edelleen ja totta puhuen aika monta keskeneräistä tilannevirkkuuta on myös tekeillä (lue: kesken). Tilannevirkkuu siis tarkoittaa mm. telkkarivirkkuuta, matkavirkkuuta, pihavirkkuuta ja vaikkapa kylävirkkuuta. Nyt täytyisi ryhdistäytyä tekemään ne monituiset virkkuut valmiiksi, mutten meikäläisen hukka perii. Eihän semmoinen oikein sovi, että on ollut fufotempaukset ja kaikki ja silti meinaa syntyä ylijäämää enemmän  kuin niitä ufoilun alkaessa olikaan!

Laitanpa tähän muistiin työlistan keskeneräisistä, jolle pitää tehdä jotain:

Rinsessaputki ja sen pikkuystävä (kuvassa) - Kotiväkiverkkojoku - Tennesseeverkko - Bamburaglan? - melojanrannekkeet

Eikös niitä enempää ollutkaan? No siis, uutta ei nyt parane aloittaa, ennen kuin yksi näistä edellämainituista on valmistunut. Ettäs muistan. Hirmuisesti nimittäin alkoi tehdä mieli Eetee-kassia just tänään.