Ei keksi otsikkoa, ei sitten millään. Ehdotuksia?
 
Eiliseen huopaamiseen ja soutamiseen viitaten, päätin sitten lopulta uskaltautua ajelemaan tuonne naapurikaupunkiin ja löysin kuin löysinkin tusinan verran mukavia piknikkaavia ja KIPppaavia tampesterilaisia neulojia.
 
Koska neuloviin ihmisiin aika harvoin törmää kaupungilla kävellessään, oli hauska todeta, että KYLLä niitä ihan oikeasti on!  Oli mukavaa, että monillekin blogeista tutuille nimille löytyi kasvot - ja tietysti kasvojen takaa vikkeliä käsipareja ja paaaaaaaaaljon lankaa!!
Kiitos vielä seurasta ja makoisasta tarjoilusta, jota etenkin mukana seurannut esiliina eli tytär kiitettävästi käytti hyväkseen :).
 
 
Kotiin tuomisina oli matkan varrelta bongatut uutuushäikäisimet, tämmöiset halovalolangat:

123609.jpg

 
 
 
Lisäksi posti oli hölkännyt pitkähkön matkan Ameriikoista asti. Valitettavasti Kusti oli ilmeisesti kompastunut matkalla, koska osa paketista oli vähän kärsinyt, nyyh. Ihanan kammottavanbäheet silmukkamerkit ovat kuitenkin ihka ehjät ja pääsevät hetikohta koekäyttöönkin.
Iso-iso KIITOS Tuulia, vaihtarina lähtee lähipäivinä JOTAIN, mutta enpäs kerro, mitä!
 
Virkkuu-purku -linja jatkuu. Eilen aloitin siis sukankutimen, jotain pientä piti illaksi kehittää, että olis muka jotain neulottavaakin. Sitten aloin yhden virkkuun, koska se alku on yksin liian tylsää, mutta tulee seurassa nopeammin valmiiksi. Tosi hyvä perustelu taas, pitää alkaa uusi työ seurassa,koska yksin sen alun tekeminen on niin tylsää. Se on muuten taas sitä säätää - purkaa -hommelia, joten saa nähdä, tuleeko valmista joskus!
 
Tänä aamuna kaivoin sitten vielä yhden (toivottavasti se on jo viimeinen!) vapaana olevan virkkuukoukun esille ja ajattelin tehdä jotain nurkkiin kertyneille erivärisille Suvi-langoille ennen kuin kesä loppuu.
 
Aamulla vaivauduin ehdottamaan kuopukselle topin (= neule nro 2) sovittamista ja oikeastaan ällistyin vähäsen, kun kaiken vääntämisen jälkeen siitä näyttää tulevan suorastaan sopiva. Olis ehkä kannattanut sovittaa sitä jo ennenkin...?
 
Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä ja tehdä joku  valmiiksi täältä notkumasta.
Listalla kun olis vielä ainakin kaksi ihan heti kohta aloitettavaa.
 
 
Vaan mikäs hätä tässä on aloitellessa, kyllä kai aina löytyy tuki- ja vertaisryhmä kaikkiin mahdollisiin ryhtymisrajoitteisuus-, päättämiskammoisuus - ja ihanmikätahansa -syndroomiin :D.