Levottomista sukkahousupuheista lienee aika palata vaihteeksi ihan tavallisiin sniikkereihin. Muutamat spikaniikkerit eli siis pikasniikkerit olen jo blogeista bongannutkin. Koska Suvilla ei (vielä?) ole omaa blogia, sain luvan laittaa tänne näytille Suvin tekemät sniikkerit.

Silläkin uhalla, että alan kuulostaa joltain tee-se-itse-toimittajalta, tekee kuitenkin mieleni siteerata Suvia:

Hei ja kiitos hyvästä sniikkeriohjeesta! Tein tytöilleni sinisestä seiskaveikasta ja Tangosta sellaiset "kotonatassuttelusniikkerit", toisissa on yläreunassa valkoista ja toisissa sinistä Tangoa. Pohjaan tein kohovärillä jarrut. Tykkäävät kovasti! ...Tykkään sniikkeriohjeessa juuri siitä että sitä voi muunnella
loputtomiin, pitäisi väsätä itsellenikin sellaiset. "

223521.jpg

223522.jpg

Olikin mukava saada palautetta ja kuvat, kiitos Suvi!

Mulle tuli näistä kuvista oitis idea joulusniikkereistä, punaisesta langasta sukkaosa ja valkoista pörrölankaa sukansuulle.  Seuraavaksi tulikin sitten mieleen jonkun, Heklanko blogissa viime vuonna esitellyt samantyyliset poncho ja lapaset?? Jep, löytyihän se Heklan postaus.

 

Sniikkeriohje löytyy siis sniikkeriohjesivulta, josta löytyy muitakin bongauksia. Ainakin Mermaidin sniikkerit lisään vielä listalle - niihin taisi tosin olla tulossa jotain tuunaustakin vielä.

 

Langanostolakko  ilmoitetaan päättyneeksi. Kävin tänään lankakaupassa tsekkaamassa sitä sukkamallia. Vähän se isommassa kuvassa näytti siltä, että ennen langankiertokerrosta voisi vielä tulla yksi kokonainen nurja kerros. Pitää varmaankin vielä testata joskus.

Niin ja en sitten kehdannut lähteä kaupasta langatta, joten kaksi kerää ruskeaa Sisua ja yksi punainen Sisuglitter lähti mukaan. Ruskeille on kyllä ollut suunnitelmakin olemassa, tarviin nimittäin lapaset - tai pikemminkin lapasille pehmoiset ranteet. Sormikkaatkin haluaisin, mut saa nyt nähdä, jaksanko joskus sellaisia alkaa näpertämään.

Josko kohta saisi jotain taas neulottuakin.