Olenhan minä jo pitkään ollut koukussa puikkoihin, koukkuihin, lankoihin, blogeihin, virkkuisiin, neuleisiin ja ties vaikka mihin.
Nyt huomaan olevani totaalisesti tempauskoukussa.
Näitä ainakin on vireillä:
 
Tarkoituksella olen silti hypännyt esimerkiksi Lapasvaihdon, 10-prosenttiliikkeen, Baijerilais-Kalin, Mysteerihuivin ja Salaisen Neuleystävän yli.
Muita tempauksia en tohdi edes ajatella, mutta joululahjuspaja pitäisi avata juuri kohtsillään.
 
Nyt on tosiluovuus tarpeen, sillä näitähän on pakko yhdistää. Onhan tässä yhtä sun toista muutakin tekeillä :).
 
 Sukkasotaan (tuli jo kolmannen kerran tuo kirjoitusvirhe, olkoon siis Sukkasota tästälähin :D ) voi tietysti tehdä vaikkapa hyväntekeväisyyssukat Spectrumin väreissä, HuPo-huivin taasen voisi toteuttaa pukinkonttiin, virkata sen vaikkapa puretuista fufotöistä, Spectrumin väreissä.
 
Ei kai vaan muillekin ole päässyt käymään niin, että tempauksia on miltei joka viikonpäivälle? Mikä liekään ennätys kautta Blogistanian - onhan noita kansainvälisiäkin vaihtoja pilvin pimein, niitä vaan ei enää ehdi edes suunnitella :).
Hauskaa ja virkistävää tämä neulominen ja virkkailu - ja blogitempaukset ennen kaikkea!
 
 
203813.jpg      70969.jpg     841653.jpg    230612.jpg
 
445285.jpg     329077.jpg     836927.jpg
 
 
Kuinka monessa tempauksessa te muut olette mukana, vai muistattekos enää??
 
***
 
Yksi oma tempauksenpoikanen mulla on vielä, yritän aina välillä hävittää eli hyödyntää jämälankoja ja merkkailenkin noihin valmistuneisiin töihin *J*  sen kunniaksi. (Huomasin muuten, kun kävin noita Jämälankatöitä läpi, että tehokkainta jämälankakulutusta on selvästi tapahtunut puuvillalankojen osastolla, virkkaamalla.)