Sain sitten tänä aamuna 9 puikkoa irti keskeneräisistä, kun viimeinkin väkersin nämä maaliskuussa aloitetut sukkaset valmiiksi. Tavoitteena siis on tehdä joka kuukausi (tai ainakin joka toinen kk) Spectrumin väreissä sukat. Taitaa olla parasta aloittaa toukokuun osuus jo pikapuoliin..

Hassua, että toisaalta inhoan niinkin ohuilla puikoilla (sukkien) kutomista ja kuitenkin taas suunnittelen seuraavien aloittamista. Jotenkin nämä ohuet sukat tuntuvat niiiiin kivalta jalassa. Tai olisko se sitä, että vaikka kesä tulee, meikäläinen väkertää villasukkia, niin kantsii (tai vaikuttaa vähemmän hömelöltä)  tehdä sit vähän ohuempia...

Sukathan on toisaalta just sellainen pieni ja kevyt välineule, joka on helposti mukaan napattavissa tai vaikka tässä koneella kilkutellessa. Jäävät kyllä myös helposti muiden töiden jalkoihin (kirjaimellisesti) ja alkavat pikku hiljaa ufoutua.

64605.jpg

Lankana on Sinisestä Kurjesta aiemmin tilattu Opalin Leppäkerttu. Kerällä ja valmiina se kyllä näyttää kivalta, mutta on loppujen lopuksi aika tylsää neulottavaa. Mallina tuollainen putkisukka, kun kotisukkia kaivattiin esikoiselle. (puikot 2½)

 

Olisko muuten innostusta keskeneräisten töiden viimeistelytalkoisiin?

Taannoiseen aiheen pähkäilyyni (jota en nyt millään enää löydä) oli mm. KirsiJ kommentoinut ja sitähän voisi tosiaankin ainakin Neulomossa kampanjoida. Mulla ainakin olis keskeneräisiä, en vaan saa itseäni niihin tarttumaan ja tarttisin vähän (tai oikeastaan paljonkin) potkua - kenties porkkanaakin?? Ideoita? Kiinnostuneita?? Hihkaiskaa hep, niin mietitään.

Vielä mainostan tuota ed. postauksen rahkapiirakkaa. Saa ja kannattaa kokeilla!