Minä täällä vaan siivoilin vähän vanhoja kuvatuksia pois ja nappilaatikkoakin taisin säätää. Ei siitä valmista tule ikinä, mutta säätää aina voi.

Neulenäytettävät onkin aika vähissä.

Ostin lisää tätä mohairia: 215414.jpg ja pari (khömh, no muutama) muutakin kerää, Jannea ja Wilmaa. Pitäähän sitä sentään olla varalla lankaa niihin töihin, mitä tehdään joulun jälkeen, eikö?!

Tämän päivän neuletyöt on tosiaan kaikki semmoisissa vaiheissa, että missään ei näy mitään. Kolmaskymmenes kerros solmuhuivia tuosta vaaleanpunaisesta, n. 40. kerros vasenta lapasta, pätkä kassinkahvaa ja suunnilleen puoliväli patalappua. Ei niitä kannattanut kuvatakaan. Mutta ihan kohta justiinsa meen ja teen yhden työn ihan valmiiksi asti. Lupaan.

Yks aika paksu kirja on kesken ja se kirja pitää maanantaina palauttaa, kun siitä on jo varauksia seuraaville, joten eiköhän tässä hyvää luku-neulomisaikaa olekin loppuillaksi tiedossa.

 

Hyvää huomista adventtisunnuntaita ja pieniä pirteitä pakkasia, sekä tsemppiä jouluvalmisteluihin kaikille!! Aikaa on vielä mukavasti, kokonainen viikko. Mitä ei ehdi, sitä ei kannata murehtia, kyllä se joulu tulee kuitenkin :).

 

Laskuri meni heti pois päältä, kun meinasin pistää bongauskisan pystyyn. Laitoin nyt uuden laskurin ja taidan ottaa sen vanhan pois, jos se ei kerran jaksa pyöriä.