Eilen kahvilaneuloimme taas Vanhassa Mummulassa. Paikalle ehätti myös vieraileva neuloja/ virkkaaja Pelagia. Kiitos hyvästä seurasta, oli kiva, kun poikkesit!
Keskiäkäisessä blogissa (klik) löytyy muutama kuva neulomispaikastamme ja vähän reissutunnelmia.
Neulomme joka toinen kesälauantai samassa paikassa niin pitkään kuin kesäkahvila toimii, eli ainakin vielä 26.7. ja 9.8.
 
Pelagiaan oli tarttunut pyöriöösi ja ylösalasraglanoosi taasen Silmukattiin, joten itse kaivoin esiin sukankutimen. Famullakin oli sukat puikoilla.
 
Aloitin muuten ensiksi Petäjä-sukkia uudesta Ullasta, mutta kuvio hukkui langan kirjavuuteen, joten purin varren saman tien ja aloitin uusiksi. Primaveran malli sopii oikein hyvin tuommoiseen kirjavaan lankaan, tai lanka tähän malliin.
 
2664610910_d374d0a238.jpg
 
 
 
Malli: Primavera Socks (klik)
Lanka: Mokkasukka 64 g (oliskohan ollut Loma)
Puikot: 2 ja 2½ mm
 
 
Hassua. Vyöte on jossain hyvässä tallessa, joten enpä edes muistanut, että langan nimi taitaa olla tuo Loma. Sopii kyllä vallan hyvin koko perheen loman ekaksi neuletyöksi tämä.
Tein muuten kantapäänkin ohjeen mukaan, joten tämä oli ensikokeiluni ranskalaisesta kantapäästä. Hyvä siitä tuli, joten voi olla, että teen samaan tapaan vastakin.
 
2663783051_de46d6d0b2.jpg
 
Spectrumia myös.
 
1211457.jpg
 
Nyt tekisikin mieleni neuloa lisää sukkia, mutta ongelma on. Toisaalta näet tekisi mieli neuloa noita kaappiin kertyneitä monenkirjavaisia sukkalankoja. Mutta toisaalta tekisi kuitenkin mieli kutoaneuloa kaikenlaisia ihania uusia mallikuviosukkia, joihin taas sopisi yksiväriset sukkalangat parhaiten.