Sinne se jo mennä humpsahti toukokuukin, on siis aika laskea langankulutili.
 
Olipahan neuleellisesti mielenkiintoinen kuukausi, koska tein muutamia itselleni uusia juttuja. Neuloin tiukasti aikataulussa pari mallityötä.  Aikataulut pitivät ja neuleet valmistuivat ajallaan, mutta kyllä sitä saikin neuloa ihan tosissaan. Kuvia neuleista tuleekin sitten joskus myöhemmin.
 
Nyt on entistäkin hauskempaa - ja tarpeellisempaa - neuloa taas ihan ikiomia juttuja. Ilman aikatauluja. Yksi 7-kymppisneule olisi aika kiireellinen, mutta kun en osaa päättää, mitä tekisin, niin mietiskellessä täytyy neuloa kaikenlaisia tuumaustöitä. Eiköstä vaan.
 
Viime kuussa kului lankaa neulomalla 563 g. Lisää sukkalankaa taisin ostaa 100 g, joten lankaa kului enemmän kuin lisääntyi. Tosin, omia lankoja ehdin neuloa vain 128 g, muu kaikki oli lainalankaa.
 
Toukokuussa 2011 valmistui:
 
 

 

  • 1.5. Grrrlfriend Market Bag, Eco-Cotton 128 g, puikot 3,5 mm (16.4. al.)
  • 9.5. Valkoinen huivi, tilaustyö 110 g, puikot 4 mm (2.-9.5.)
  • 10.-11.5. mallitilkkuja 4 kpl 35 g, tilaustyö ja säätämistä
  • 25.5. toppi, 290 g (11.-25.5.) tilaustyö, puikot 3 ja 2,5 mm
 
Kesken on vaihteeksi kaikenmoista. Vaikkapa se dominopeitto jämäsukkalangoista. Ihanaa väriterapiaa ja aivotonta ainaoikeaa. Lisää dominoita tulee tasaiseen tahtiin,  vielä yksi ja sitten vielä yksi..
 
 
 
Yksi vessanmatto on myös tekeillä langantuhotyönä.
Tilaustöiden alle hautautuivat ihanaiset (klik) perinnesukat, mutta niiden ohje pitäisi nyt jaksaa lukea loppuun asti.
Toisaalta tekisi mieli oikaista ja tehdä sukat omin tutuin konstein, jotta saisi ne nyt valmiiksi. Toisten tekemät valmiit sukat näyttävät kuitenkin niin kauniilta, että oikominen kyllä harmittaisi. Vähän nolottaisikin..
 
 
 
Luultavasti ja toivottavasti seuraavaksi voisi valmistua kuopuksen kesäisen keltainen toppi, kunhan nyt vaan viitsin neuloa tämän loppuun asti.
 
 
 
Tämä kuva on alkutaipaleelta, nyt toppi on etukappaleita vaille valmis.
 
 
Ajatelkaas, huomenna vietetään (nyt jo!) lasten kevätjuhlia ja sitten muksut lomalle lompsis. Siitä seurauksena muistiin merkitään: yksi ruokakauppareissu / viikko lisää!
 
 
Olen saanut jonkun hienon blogipalkinnon, siitä suurkiitos. Voitin myös blogiarvonnassa, jihuu! Jännityksellä odottelen palkintoa :). Näistä lisää sitten ensi kerralla, nyt pitää jo häippästä.
 
 
Reipasta kesää kaikille koululaisille, koululaisten perheenjäsenille ja muutenkin ihan jokaiselle tasapuolisesti! 
 
Edit; Tämä vuodatus ei nyt oikein tottele. Teksti hyppii ihan itseksensä mihin sattuu. En mä nyt ehdi tätä korjailla koko päivää, pitääö hakea lapsi kyläluuhaamasta. Palataan siis asiaan, jos tää blogi vieläkin näyttää ihan omiaan..
EDIT 2. no, oliskohan nyt tekstit oikeilla paikoillaan...