Ilmoitetaan täten Sukkasatoon 1 pari lastensukkia.
2896221816_e8522b856f.jpg
 
Meidän tietokone on yksi paha ongelmatapaus ja kuvien siirto käy vaikeimman kautta. Muutenkin oon vähän huonoissa väleissä näiden koneiden ja himmeän syysvalon kanssa. Mrrrr. Harmillista, koska nyt olisi kyllä vallan kaunista sukkalankaa näytettäväksi ihan aidoissa väreissä.
 
 
Titityyn sukkalankaklubin ekassa yllätyspaketissa tuli aivan ihanaa vihreää lankaa (kuva -klik)   Mitkä värivaihtelut, mikä ihana lanka!
Tällaista lankaa voisi kyllä ilomielin silitellä ja ihastella hyllyssäkin, mutta kun uusi paketti lie jo lähiaikoina tulossa, ajattelin neuloa ensimmäistä alta pois.
Tämä on lankaa, jonka neulominen on suuri ilo! Varren jälkeen siirryin ebenpuikkoihin ja ilo kasvoi entisestään :). Neulominen on joskus niiiiiinn nautinnollista!
 
Tietysti tämä on myös lankaa, jota kovin-kovin kovasti tekee mieli lisää :). Hups. Kliks.
 
 
Sukkien varressa on Helloyarnin Cable Twist Socksin malli, josta kovasti tykkään. Halusin nähdä ja tuntea ja neuloa ihanaa lankaa ilman mitään ns. häiritseviä kuvioita, joten neuloin sukkaosan yhtä kaapelinkiertoa lukuun ottamatta sileänä.
 
lanka: Fleece Artist Merino 2/6 ( )
kulutus: n. 60 g
puikot 2,5 (varsi + kantapää) ja 3 mm
koko: kuopukselle reilut, kasvunvaraa tarkoituksella, että mahtuvat pitkään :)!
 
Lankaa oli vyyhdissä reilusti yli 100 gramman, joten saanpas neuloa vielä lisää! Jipii.
 
 
Puikoilla on muitakin sukkia. Aloitin jo viikko sitten sekä Kertut että sniikkerit, mutta tämän langan ohessa niille ei ole paljon neulontaminuutteja liiennyt. Ennen sukkasatoa aloitetut Primaverat myös jököttävät odottavan näköisinä tuossa olohuoneen pöydällä. Ei siinä kauaa menisi, kun nekin neuloisi valmiiksi.... kaikenlaista muutakin startitiksen tuottamaa pikkusälää on ripoteltuna ympäriinsä. Pitäisi vain rykäistä ne pois-pois valmiiksi.
 
 
* * *
 
Lapaskuustakin kyseltiin, mutta enpä ole asiaa vielä sen enempää miettinyt. Lapasille toki olisi jo pian hyvinkin tarvetta.
Olisikos sitten varmaan taas marraskuu se Lapaskuu?
Vähän asia riippuu siitäkin, miten meidän tietsikkasysteemit tässä etenee.
Jos olen kovin pitkään tämän vanhan koneen varassa, voipi tulla ongelmia tempausemännöinnin kanssa, joten pitää vielä ehkä hieman harkita asiaa.. Vaan löytyyköhän muita halukkaita lapastelijoita??
 
Neulomisiin taas!  Jokatoistalauantaita jo kohta odotellessa...