Arvonta on suoritettu!

Varsin perinteisin konstein toimittiin: kirjoitin vastaajien nimet lapuille, kopsautin laput hattuun ja onnetar poimi täten yhden lipukkeen ylös ihmisten ilmoille. Lapussa lukee: SeijaP!

 

Toteamme siis, että SeijaP Heimolasta on voittanut tämänkertaisen sukkalanka-arvonnan! Onnea voittajalle oikein supersuperpaljon!! Täällä jo kerät odottavat valmiina muuttoa Heimolaan :).

Minulla onkin jo Seijan osoite tallessa, joten pääsen ihan tuota pikaa postittamaan sinulle voittosi. Kiitos vielä kerran kaikille muillekin runsaista vastauksista uteluuni!

Ilmi kävi mm. se, että jonkin uuden taidon oppiminen oli monille paras muisto käsityövuodesta 2007. Tulevaisuuslistalla onkin sitten monenlaisia töitä, uusien asioiden opettelemista ja erilaisten uusien ohjeiden toteuttamista.

 

Oma uudenvuodenlupaukseni (joka voisi kattaa vaikka seuraavat viisi vuotta?) tulee tässä: Pyrin mahdollisimman paljon hyödyntämään omia lankavarastojani ja etenkin alkuvuodesta neulomaan ja virkkaamaan paljon paksuista langoista. Tämä lähinnä siksi, jotta lankavarastoni mahtuisi jatkossakin sisätiloihin, eikä tarvitsisi rakentaa erillistä piharakennusta lankojen säilytykseen.

Meillä näet tyypilliseen lomanviettoon kuuluu aina huonejärjestyksen muuttamista ja mööpeleiden *huoh* siirtelyä, kaikenlaisten säilytystilojen tsekkausta ja muuta stress.... ööh, hyödyllistä puuhaa. Niin nytkin on mööpeliseerattu ja samalla havaittu melko monien säilytystilojen pitävän sisuksissaan meikäläisen lankapusseja. No, onhan noita tullut jemmattua :).

 

Uudenvuodenlupauksen toteutumista vaikeuttaa kyllä vakavasti se, että mulla on tunnetusti varsin vahva taipumus innostua kausiväreistä. Kevään uudet värisävyt saapuvat lankahyllyille, ja meikäläinen on saman tien valmis tarjoamaan uuden kodin kaikille keväänkeltaisille ja muille kukertaville kesälangoille. Millä voisi tuon joukkomuuttoliikkeen estää? Ovat minusta niin ihania talven tummien, joulun syvien ja syksyn ruskavärien jälkeen. En voi niitä vastustaa - paitsi ehkä kantamalla viimekeväiset langat tuohon näytille ja valmiiksi tekeille. Mahtaakohan kukaan muu hurahtaa uusiin kausiväreihin niin totaalisesti?

 

Novitalta ei tullut tänään lehteä, mutta tuli ilmoitus sähköpostiin, kuten varmaan monille muillekin. Lehdenjakelussa on jotain viivytyksiä, mutta ensi keskiviikkoon mennessä lupailivat lehteä postilaatikkoon. No mua ei haittaa pieni viive, sillä tekemistä on muutenkin :).

SPR:n neuletempaussivu täytyy laittaa muistiin ja neuleohjesivut myös.

 

Tarinointi vähäsen venähti taas, mutta vielä kerran; ONNEA SEIJAP!!

Ens kerralla taas kuveja pipoista, tai sit jostain muusta, mitä tässä nyt tuleekaan valmiiksi ja kuvatuksi. Nyt täytyy mennä hetkeks neulomaan, että tulis jotain valmistakin :). Hyvää viikonloppua!