Ensinnäkin: Kiitos kommenteista edelliseen! Tuota takkia oli kyllä mahdottoman lysti tehdä, joten näitä luultavasti nähdään meillä vielä lisääkin. Muutamia jämälankakeriä oon jo katsellut sillä silmällä ja vähän kesäisempi versio tulee varmaan puikoille vielä kevään mittaan!

Tässä vielä yksi kuvakulma:

2274382528_218877fefb_m.jpg

 

Toisekseen sain aikaiseksi lisätä Samostunikan ohjeeseen pienemmän, 104-senttisen koon silmukkamääriä. Keltainen tunika on 110-senttinen ja lila 104-senttinen. Jos huomaatte mokia, vinkatkaa ja/tai kysykää! Lainatkaa ohjetta ja soveltakaa sitä. Mulla on nyt testissä ohje toisella langalla ja muutenkin päälaelleen muutettuna :). Ehtisinpä vain neuloa sitä jossain välissä...

Ainakin kaksi tunikaa taitaa olla jo muidenkin puikoilla - toivottavasti ohje osoittautuu kelvolliseksi! Jännittäähän tässä vähäsen, miten meikäläisen mitat muille passaa.

Samostunikan ohje löytyy nyt siis Neulenuoteista (klik)  ja kuvia lisään sinne kunhan ehdin.

On tämä vaan aikaa vievää puuhaa tämä koneella naputtelu. Siirrä kuvia sinne, hae linkki, lisää, kopioi, liitä, muuta , valitse kaikki, poista, vinkkaa, kursi kasaan ja tanssita lopulta silmissä mustia pilkkuja. Hauskaa, mutta aikaa vievää!

 

 

Kolmas asia: Ixu ystävällisesti lähetti jo viime viikolla mukavan lajitelman nappeja taannoista villatakkiani varten. Napit on valittu ja ommeltu jo paikoilleenkin, mutta kuvia ei ole ehditty, viitsitty, huvituttu napsimaan. Kun se jo tuntuu vähän vanhalta asialtakin.

Villatakki on kyllä oikein hyvä ja kyllä mä siitä kuviakin vielä varmaan näytän, jahka ehdin. KIITOS IXULLE napeista. Korvaus tullee sitten (toivottavasti) mukavana yllätyksenä :). Ei vielä postitettuna kuitenkaan.

2219362654_678122c5a5_t.jpg

 

 

Neljänneksi: Huomasinpa vaan, että sukkien neulominen on sitten mahdottoman kivaa! Starttimanian iskiessä on erittäin fiksua aloittaa sukkien teko, koska sukkia tarvitaan aina! 

 

Viidenneksi: Hiihtoloma jatkuu, tosin ilman suksia. Tai sukset on, muttei latuja ja luistelujääkin on melkoisen kehno. Ulkoilu ja lomailu tekee silti oikein hyvää :).

Hei taas ensi kertaan!