Anteeksi vaan kaikki Sanelmat. Sanelma on ihan kiva nimi, mutta kun en nyt muutakaan sopivaa keksinyt.

Kesäkuu on kohta puolessa, eikä mitään valmista synny, en ainakaan muista syntyneen.

Tai no se yksi Nallemaskotti ja ne keskeneräiset saunasukat ja ne peittotilkut, joita oli monta, mutta joita ei näy missään.

Lissulla oli tuolla aikaisemmassa postauksessa hyvä konsti, jota munkin pitäisi noudattaa. Kiitos Lissu vierailusta ja laitanpa hyvän vinkin tähän muillekin näytille.

Pitäisi kai vaan olla se mökki, minne voisi sulkeutua niiden fufojen kanssa. Tai hillitön itsekuri ja muutaman viikon ohjeidenselailukielto.

Enää en nimittäin edes törmää siihen valtaisaan ufolaatikkooni, vaikka se on meidän makkarissa. Alkuun kompastelin siihen laatikkoon, kun laitoin sen ihan reitille, mutta nyt oon jo oppinut kiertämään koko loodan, enkä enää muista/huomaa sitä ollenkaan.

(Edit; nyt päähän pälkähti vallan villi ajatus. Ensi kesänä järjestetään tietysti Fufoleiri. Sulkeudutaan jonnekin mökille fufot mukana ja talkolla väännetään niitä ufoja valmiiksi. Toinen tapa voisi olla Suuri Fufoilija -kisa. Ajatelkaas, mitkä huikeat visiot tästä aukeaa...)

Öhhmmmm, niin se Lissun oikeasti käyttökelpoinen vinkki siis:

"Lissu
12.06.2006 - 10:17
Noita Fufojahan riittää meikäläiselläkin. Keksin mielestäni hyvän konstin ainakin vähentää niitä. Kaikille tämä ei ole mahdollista, mutta kelle on, saa vapaasti käyttää ideaa. Itse olen lähdössä pariksi viikoksi mökille. Muuta ei lähde mukaan kun Fufoja. Ei voi aloittaa uusia kun ei ole muuta lankaa mukana ja lähin kauppa ties missä. Viime kesänä jo käytin tätä konstia, ainakin minun kohdalla se toimi. Pakko kun on koko ajan jotain veivata. "