Ensinnäkin, etsintäkuulutus: AnnaK, joka osallistuit juhannusarpajaisiin, laitatko yhteystietosi yläkulman hotmailosoitteeseeni, jotta voin postittaa arpajaisvoiton sinulle!

Valitettavsti en tunnista ko. vastaajaa ilman blogi- tms. tietoja, joten en oikein osaa muualtakaan huhuilla. Jos joku muu tietää, kuka AnnaK on kyseessä, olisin oikein kiitollinen vihjeestä!

Eusu; toivottavasti jaksat olla kärsivällinen oman pakettisi  suhteen, meillä on  jonkinverran ylimääräisiä ohjelmia ja posti viipyy. Lupaan, että se kuitenkin lopulta tulee :).

Tässä vielä vähän väliaikatiedotuksia:

 92440.jpg -kisa jatkuu edelleen. Onko ilmestynyt uusia kesämöttiäisehdokkaita vai onkos maskottimaakaritkin kesälomalla?? 

EDIT pe klo 10.30!!

Laitan tähän myös jo valmistuneiden maskottien listanapin, vaikka löytyyhän se tuolta sivupalkistakin:

94158.jpg

 

50340.jpg Kesäkuun projektisaldonani on muistaakseni kaksi sinistä eli alpakka- huihatin sekä siniset saunasukat. Täytyy kyllä vielä tarkistaa löytyykö muita, no ainakin ne toiset varvistimet oli siniraidalliset..

70969.jpg elää ja voi hyvin eli hautuu. Muilla tulee valmistakin, meikäläinen ottaa rennosti. (Ja hah!)

Totta puhuen itselläni kaikki projektit on luovalla tauolla, koska koneelle ehtiminen näillä helteillä ja muilta lomatouhuilta on vähän niin sun näin. Tärkeämmät asiat menee nyt edelle ja bloggailla ehtii taas talvellakin, nyt vaan nautitaan kesästä ja lomasta. Eiks vaan. Mutta ties mitä ideoita näin kesällä muhiikaan!

 

Sain kuitenkin ne kovanonnen puuvillasukat eilen valmiiksi. Peittotilkun (KIP-päivän hyväntekeväisyyspeitosta puuttui pala) kudoin tänään uimavalvojan homman ohessa. Ja ilmaantuneeseen matkatarpeeseen tein kännypussin, johon pitäisi löytyä vielä kiva nappi. Että semmoista sekalaista pientä sälää.

 

Kyllähän te kaikki tiedätte, miltä sukat näyttää, mutta todisteeksi, että sain ihan oikeasti purettua ne aiemmin manaamani epäonnistuneet kolme kipaletta ja lopulta värkättyä yhden kokonaisen ja suunnilleen sopivan sukkaparin valmiiksi asti.

113996.jpg

Nää on sitä jotain On Linen (vai mikäsenytonkaan) puuvilla/villalankaa, varmaan joku Summer nimeltään. Kivantuntuinen lanka, mutta turhaan aloin "oudolla" langalla kokeilemaan uusia ohjeita ja purettu puuvillalanka oli kyllä ärsyttävän kikkaraista. Pesu varmaan nätentää jälkeä ja kokeilussahan noi nyt on, että kuinka kestää pesua ym. Eli kantsiiko näitä kenties urakoida enemmänkin.

Ajatus ohuista puuvillasukista miellyttää kyllä kovasti, joten täytyy vielä palata uusin sukkainnoin asiaan. Esim. vaikka elokuulla tai jotain..

Mukavia kesäkuun loppuhetkiä ja iloista kohtsillään alkavaa viikonloppua kaikille!

Jos ilmenee äkillistä tekemisen puutetta, niin kaikenlaisia kesäjuhlia on taas suomenniemi väärällään.