Lapsukaisten kesäloma alkoi ja kesästä näyttääkin tulevan varsin hoppuisa. Vain illalla ehtii juuri ja juuri konetta vilkaisemaan, muuten taitaa riittää ohjelmoimis- ja ruokkimispuuhia taas ainakin kotitarpeiksi. No, onneksi jälkikasvu myös leireilee eri kokoonpanoissa, edes välillä :D.

Koska kuukausikin jo pian vaihtuu, laitan tässä tilastomerkintöjä ajan tasalle, ennen kuin unohtuvat.

Lähinnä olen virkkaillut pieniä kesäisiä töitä ja yhä etsinyt kadonnutta vihreää Butterfly-kerääni. Ei sitä löydy, voi harmistus!

2538832333_662f837b26.jpg

Valmistui jokunen päivä sitten virkattu kassi Garnstudion ohjeella. Tätä ohjetta muistan jo viime kesänä katsoneeni sillä silmällä, joten hauskaa, että kassi tuli nyt tehtyä. Kiva pikkukassi, johon juuri mahtuu kännykkä, lompakko ja silmälasikotelon hyväkäs. Tennesseetä kului 100 g, kolmosen koukulla taisin virkata tai ehkä 3½:lla. Nappi puuttuu vielä, mutta käytin sen sijasta pientä solkea, kun kassi oli koekäytössä.

 

Kaikki opet saivat kyllä oppilaiden yhteiset muistamiset, mutta jotain pientä halusimme kuitenkin antaa ihan itseksemmekin. Monta lasta, siis monta opea ja kerhotätiä.. Päädyin sattuneista syistä (lue: aloitus viimetingassa) virkkaamaan patalappuja.

2539653796_6bc8babdd2.jpg

Lankoina näissä Novitan Suvi, Novitan Linnea (se muutaman vuoden takainen vanhempi Linnea), Coatsin Lyric ja vielä joku Flox tms., jonka vyöte on nyt piilossa. Laput painoivat yhteensä 80 g.

Tänään virkkasin vielä 2 lappua "pahan päivän varalle". Eihän siinä nokka kauaa tuhise, mutta huomattavasti hauskempi on virkata silloin, kun ei ole kiire.

 

70969.jpg

Huomenna alkaa sitten keskeneräisten käsitöiden viimeistelytalkoot eli ufo-fufoilu. Vielä mahtuu mukaan!

Mulla on vielä omat ufot kuvaamatta, mutta kaksi ikivanhaa vihreää työtä haluaisin saada valmiiksi ja yksi viimekesäinen bambuneule pitäisi myös tehdä alkajaisiksi. Toisaalta, joitakin ufoja olen esitellyt jo viime vuonna ja edellisenä vuonna ja.....

Hauskaa ja iloista kesäkuuta kaikille!! Olkoon fufoilumme tuottoisa!