Hah, menitkös lankaan?

No, isännällä alkoi nyt kesäloma ja mulla on ihan lauantaiolo. kaupungille menin postittamaan kummitytön rippilahjaa ja meinasin kääntyä takas, että eihän posti oo lauantaina auki. No niih, jos tästä nyt vähitellen pääsis ajan tasalle.

On taas semmoinen vaihe, että ei tiedä mitä tekis, joten varmuuden vuoksi tulee aloitettua kaikenlaista.

Kolme sukkaa pitäis muuttaa kahdeksi,  106442.jpg  eli nuo kaksi pienintä oranssia aurinkosukkaa pitäis nykertää yhdeksi isommaksi, sille isoimmalle kaveriksi. 

Ylppärireissulla aloitin vihreästä Suvista puseroa ja sen olin totaalisesti unohtanut kassin pohjalle. Tarvis kai sekin nyt kaivaa esille.

Sinisestä salomoninsolmupätkästä  107927.jpg  pitäis säätää jotain, ideakin olis, mutta vähän sekin tökkii vielä. Tarttisin siinäkin jonkun viisaamman mielipidettä ja mittailuapua.

 

Vaikka tää meidän perheväki suhtautuukin ihan myönteisesti äiskän neulomisiin, niin joskus jonkun "asiantuntijan" mielipide olis ihan tarpeen esimerkiksi vaikka hihoja, kavennuksia tai muita säätöjä ja malleja mittaillessa. Mies ja muksut kun sanoo yleensä kaikkeen, että se on ihan hyvä noin. Tai jos kysyy, teenkö lyhyet vai pitkät hihat, niin "ihan kumpi vaan".. Hyvähän se, että (melkein) kaikki käy, mutta joskus semmoinen  Second Opinion olis ihan tarpeen. Ihan vaikka siitä ilosta, että vois sitten kuitenkin tehdä eri lailla :).

 

Niin, lista jatkuu; haluaisin vielä jonkun bolerontapaisen hihattimen, semmoista jo vähän aloittelinkin.

Saattaa muuten olla, että me häivytään maisemista joksikin aikaa, joten maskottipäivityksiin tulee sitten ehkä vähäsen taukoa. Tai mistäs sitä tietää, pääseekö sitä koneen ääreen "matkalla jossain Suomessa".

Mutta jos meistä ei mitään kuulu, saa maskotitkin pitää vähän Jussilomaa. Mutta ei tästä nyt vielä mihinkään mennä, ensiks täytyy tietysti pakata ja miettiä erityisen tarkkaan, että minkäs käsityön sitten mukaan ottaisin.   Ja tänään ainakin ehtii hyvin vielä ilmoittautua.

Edit. Lisäilin pari sivua linkkeihin.

 

PST vielä, Ullakin on jo juhannustunnelmissa taikojen merkeissä :).