1214277.jpg

Polvarit on valmiit.
Olikin älyttömän helppoa tehdä, kun mallina oli viimevuotiset sukat. Niistä pystyi langankulutuksenkin laskemaan aika hyvin etukäteen. Tarkoitus oli käyttää koko kerä mahdollisimman tarkkaan ja lisäksi vähän muitakin seiskaveikkoja. Ekaa sukkaa tein niin pitkään, että vaaka alkoi vihjailla kerän lähestyvän puoliväliä. Siinä vaiheessa sitten kerin lankaa kerän  toisesta päästä ja  laskin, montako täyttä raitajaksoa langassa vielä oli jäljellä. Sen mukaan tein ja  sukanvarsista tulikin edellisiä jonkin verran pitemmät.
Kantapääkurvin tein vihreällä yksivärisellä ja jalkaosan sinisellä yksivärisellä. Kärkeen otin sitten vihoviimeiset raitalangan jämät.
 
1214280.jpg
 
 
Lankaa kului yhteensä 190 g
Puikot:  3½ mm pyöröt (resorit 3 mm sukkikset)
 
Kivat kotisukat näistä tuli itselleni. Tykkään heilua hameessa kotosalla, enkä kuitenkaan tohdi ihan paljain säärin täällä olla, joten polvarit on eri kätevät. Tai jalkaisat. (Jos sanatarkasti ajatellaan, niin voiks jalassa käytettävät pukimet olla kätevät?)
 
Seuraavan tekeleen kanssa pääsin nyt sitten tositoimiin. Saa nähdä, tuleeko siitä kovasti paljon säätämistä. Tarkoitus olis nyt kyllä hyödyntää entisiä tekeleitä ja niiden mittoja. Parasta on se, että kauan marinoituneista langoista saan nyt lopulta tehtyä jotain ja sitä paitsi lankojen yhdistämisidean ansiosta ei pitäis tulla eteen riittävyysongelmaa. Voisi olla jonkinlainen hamsterikuukausiteema; vanhat langat uusina yhdistelminä huis pois komeroista ihmisten ilmoille!
 
* * *
 
Kiitos vielä Sartsallekin kukkasista!! Jatketaanhan kukkien ojentelua kommenttien muodossa vastakin :).
 
Minä haluan ojentaa tässä vielä omat kukkakimput teille, joilla ei ole omaa blogia, mutta lukijoina ja kommentoijina annatte virtaa ja mukavaa palautetta bloginpitämiseen. Mukavaa, kun olette olemassa!
1208791.jpg
 
 
***
Nonni, Lankahamsterit tulee taas. Nyt tiukkaa vääntöä, lähteäkö mukaan tänä vuonna vaiko eikö? Väheneekö langat oikeasti, vai käykö just nurinperinpäin????