Suurta lomareportaasia odotellessa kaivelen tässä nyt viime viikon sukantekeleet esille. Hah, totta puhuen mitään reportaasia tuskin tulee. Emmää taida ehtiä kuitenkaan ja kukas tässä nyt enää vanhoja juttuja muistelemaan. Me vaan lomailtiin ja nautittiin ja toivottavasti ladattiin akkuja talven varalle. Ja välillä virkkasin ja illalla tai autossa ajellessa kudoin sukkia. Kun siis en ollut kuskina.

Kunhan nyt saisin kaivettua esille ne pari virkattu lätsää (jäi putki päälle) ja saisin lomalla aloitetun kuopuksen puseron valmiiksi, niin näytän sitten kuvia niistä. Mutta tässä nyt kahdet sukat ens hätään.

151693.jpg

Sukankutominen on sitten kivaa, nyt kun taas vauhtiin pääsin. Ja nää puuvillalangat on aivan ihania! Ihania kudottavia ja ihanat jalassa! Tarkistan noi langat, kun löydän vyötteet jonkun laukun sivutaskusta :).

Edit tiistaina klo 19.29:

Siis tuo ruskeakirjava sukkalanka on OnLine Supersocke Cottonia (45 % Baumwolle - 40% Schurwolle - 15% Polyamid). Tilasin tätä keväällä jostain väriä tunnustavasta nettikaupasta, todennäköisesti Vihreästä Vyyhdistä.

Keltaoranssivioletin kerän Regian Cotton Surf Coloria (prosentit samassa järjestyksessä kuin ed. 34 - 41 - 25) ostin Maarianhaminasta.

Eipä se kovin edullista ollut, mutta oli vaan niin kesäiset värit. Mulla kai on vähän nyrjähtänyt värisilmä noiden Colorien ja muiden pätkävärjäysten suhteen. Mitä kirjavampaa, sen parempi? Juuri olin päässyt  manaamasta, miten tuossa ruskeakirjavassa sukassa tuli läiskiä ja raitoja vähän niin sun näin ja niin vaan piti aloittaa uusi riemunkirjava sukka. Jännityksenkaipuutako?