Isoveli taltutettu, ainakin näissä sniikkereissä. Alkoi niin ärsyttää viimeaikainen loppuunsaamattomuuteni, että  väkersin ne puoliväkisin valmiiksi illalla.

Kaikesta neulomisaikaisesta nihkeydestä huolimatta pääsimme lopussa sen verran yhteisymmärrykseen, että lanka riitti maksimaalisen täsmällisesti tähän sukkapariin. Kerrankin siis täydellinen mitoitus. Kuva ei imartele sniikkereitä mitenkään erityisesti, mutta jätin tahallani langanpäät tuohon näkyville. Senttiäkään en leikannut lankaa, vaan noin se jäi yhdistämiskerroksen jälkeen:

240068.jpg

Näin ollen toinen kerä, jonka ostin näitä varten, jäi korkkaamattomana jäljelle. Huoh - tällä kertaa lankaa olisi saanut palaa enemmänkin. Voi kyllä mennä hetkonen, ennen kuin viitsin aloittaa uutta neuletta kyseisestä langasta.

Minähän taisin jo vannoa, että saa olla viimeiset sukat vähään aikaan. Tuli sitten vaan illalla mieleeni, että Socktober-lokakuu lähenee loppuaan. Jo Socktoberin alkaessa mulla muhi mielessäni yks idea, joka olikin tässä hässäkässä päässyt melkein unohtumaan. Nyt aion sen vielä toteuttaa sukkakuun päätökseksi. Uutta (uusia) sukkaa on siis tulossa taas.

Tällä viikolla yritän saada valmiiksi ja postiin virkkauskorun. Valitettavasti mun alkuperäinen idea ei toiminut ja nyt uusi on ollut vähän hakusessa. Lupaan kuitenkin saada valmista piakkoin - toivottavasti Johanna malttaa vielä hetken!

 

Neulenuoteissa äänestystä jatketaan vielä, eli tämän päivän aikana saa vielä kertoa mielipiteensä napista ja osallistua arvontaan.

Pienoisen lumihiutalehissuttelun merkeissä, hyvää alkanutta viikkoa kaikille!