Muistattekos tämän keltaisen Butterfly-puseron, joka oli mulla taannoin reissuneuleena ja jämähti sitten tuumaustauolle.

709610.jpg

Oli jo aikakin kaivaa puikot esille kaiken sen viimeaikaisen virkkaamisen jälkeen. Mulla ainakin virkkaaminen oikeasti käy sormiin. Etenkin vasemman käden etusormi ihan vääntyy pitempään ja tiukempaan virkatessa! Vaihtelu on täten vähintäänkin terveellistä. Nyt riitti siis tuumaustauot ja henkarissaroikkumiset, päätin tehdä puseron valmiiksi.

Kuopus toivoi lyhyitä hihoja, ja kun kysyin, pitäiskö tehdä jotain rimpsuja, vastaus oli varsin selkeä: JOO.

771145.jpg

Alhaalta puuttuu yksi nappi, se pitää etsiä huomenna. Napit on kierrätetty mun omasta vanhasta kesäkläningistäni, jonka paloittelin osiksi tässä joku aika sitten.

Nauhat hihansuissa on myöskin vielä eriparia, ei vaan inspiraation hetkellä sattunut muitakaan sopivia silmään. Joko virkkaan molempiin samanlaiset, vähän lyhyemmät nauhat tai ostan jotain söpöä silkkinauhaa. En vaan malttanut odottaa huomiseen, vaan pakko oli heti kipittää tänne näyttämään puseroa.

771146.jpg

Huomaattekos, virkattu hamonen päätyi lopulta oikeasti hamoseksi! Nämähän sopii oikeastaan aika hyvin yhteenkin.

Pusero on tehty ylösalasraglanin idealla (kuten tämä pusero), omilla silmukkamäärillä ja tietysti tasona. Hihoihin tein reikärivin nauhaa varten ja sen jälkeen lisäsin silmukat tuplaksi. Muutaman sileän oikean krs:n jälkeen päättelin silmukat, reunukseen virkkasin vielä ketjusilmukoita nurjalta puolelta ja siinä se! Aika tyttömäinen, vai mitä? 

Lanka: Novita Butterfly n. 130 g (en muistanut punnita ennen nappeja), puikot: 3,5 mm.

Yhden viuhkakuvioisen kännykkäpussin virkkasin Tennesseestä, mutten ole muistanut kuvata sitä. Lankaa meni ? kai jotain 20 - 30 g. Pitää punnita vielä joskus, jotta saadaan tilastot ajan tasalle.

 

Muuta:

  • Kirsi voi lähiaikoina odotella pientä arvontapalkintoa postista, se on jo lähetetty!
  • Fufoilussa olen ollut tällä kertaa varsin kehno emäntä. Omat fufot eivät oikein jaksaneet kiinnostaa kunnolla alun perinkään ja oman perheen kesämenemiset ovat vieneet ajatukset muihin suuntiin. Saa nähdä, vieläkö elokuussa jaksaisin innostua muutaman ufon purkamiseen,  muuta tuskin tulee tehtyä. Tai jospa tsempataan sitten oikein huikea loppukiri?!
  • Päätin, että otan vain yhden (1) lehden mukaani mökkimatkalle. Sieltä lehdestä tahi omasta päästä pitää ideoiden kummuta. Mutta paljonko lankaa siihen tarvitaan......?

Sitten vaan hyvää loppuviikkoa kaikille !! Sekä kiitos kaikista mukavista kommenteista taasen viime päivinä!