Neonvärit tulee taas, mutta kuka käskee maksaa niistä maltaita? Ostetaan vaan samalla hinnalla kolminkertainen määrä seiskaveikkaa tms. tavislankaa ja annetaan patojen porista.

Meillä on tänään vietetty nro kolmosen 7-vuotissynttäreitä. Herra näki aikoinaan päivänvalon varhain aamulla Taysissa, olikin varsin potra poika syntyissään. Illalla katseltiin vielä videoita syntymänsä päivästä.  Oi niitä aikoja!

Kemujen järjestämistä piristi pieni lankakokkailu eilen ja tänään ja vilautan nyt teillekin, mitä tänään tuli mikrosta ulos: ihan omia neonvärejä. Nää on niitä karkkivärejä, mutta on siinä vähäsen Mehukattiakin joukossa. Jostain syystä mä haluaisin saada vielä vähäsen oranssia aikaan.

128342.jpg

Eiks vaan oo melkein samaa sävyä Valovillen kanssa?

123609.jpg

Joo, on se aika räikeä :D.

 

Mulla on ties miten monta työtä melkein valmiina, mutta pari lahjaneuletta pitäis nyt äkkiä saada puikoille. Yksi pitäis saada aikaan mieluiten jo parin päivän sisällä, en vaan saa päätettyä, teenkö Salomoninsolmuhuivin Dropsin Alpacasta vaiko Kitten Mohairista. Molempia olis vaaleanpunaisena / roosana. Nyt saa auttaa, jos tekee mieli äänestää jompaa kumpaa!!

 

Kiitos vielä kommenteista tuohon viime postaukseen!!

Sen verran vielä lisään aiheeseen, että tottakai asiallinen kritiikki ja arviointi joskus on ihan paikallaan. Kritiikki menee kuitenkin varmemmin oikeaan osoitteeseen, jos sen antaja reilusti ilmaisee, missä ominaisuudessa (minkä nimimerkin takana) ja miltä taholta neuvot tulevat.

Joskushan on kyse ihan oikeasta ja eteenpäin vievästä avusta ja oikaisusta, mutta valitettavan usein netissä törmää silkkaan ilkeilyynkin.

 

Vielä Leena-anopille yksi tiedotusluontoinen asia ( mikäli satut lukemaan tätä): Toppi, jota katsoimme vanhasta Novitan lehdestä, olikin neulottu 2-kertaisella Brillalla ja muistaakseni 5 (5,5?)  puikoilla. Selailin sitä lehteä tänään uudelleen, ja vasta nyt huomasin tämän. Vaikuttanee lankavalintaan ja menekkiin?!

Koska koko päivänä en ole ehtinyt montaa riviä neulomaan, menen NYT istumaan soffalle saamaan vähäsen puikkoterapiaa :). Sipsejäkin jäi vielä :D, joten rouskutelkaapas tekin seuraksi :)! Mums-mums, rouskis.... Ja valkoisesta Suvista tulee kivannäköistä, kun on ensin vähän värjäillut ja sitten mussuttaa sipsejä neuloessaan...

****

PS. Unohdin yhden jutun. Ajattelin lähiaikoina toteuttaa jonkinlaisen pikakierroksen (miten se muka onnistuu, kun ihania blogeja on kymmenittäin?) kaikissa lukemissani blogeissa ja jättää jonkinlaisen puumerkin :). Jos siis näet merkinnän VSB se tarkoittaa, että VIERAILEN SUN BLOGISSA, vaikken aina kommentoikaan :).