250352.jpg

Täällä sitä taas puolisalaa postailen näitä lahjaksi tarkoitettuja juttuja. Kuvakin täytyy laittaa vasta tuonne höpöttelyn jälkeen semmoisena pienenä tirkistysruutuna. (Lapaskuublogissa kuva näkyy isompana, jos joku haluaa vilkaista.) Pienillä padoillahan on paitsi korvat, myös varsin tarkkaavaiset silmät :). Lisäksi meidämmukulat ainakin omistaa jonkun ihme salaisuusvainun. Eikös ne heti ala parveilla tässä ruudun tienoilla, kun on jotain vähänkin salaisuuksiin viittaavaa. (Joo, nyt eka tyyppi jo hiippailee tännepäin.....)

Näin joskus ihan sattumalta Novitaklubissa hauskat liekkisukat ja onnistuin myös löytämään tämän liekkikaavion. Eilen linkkiä etsiessäni en sitä enää löytänyt, mihin lienen hukannut?! Sukkien tekijälle, KaraMellille kiitos hyvästä ideasta! Olisi kyllä kiva tietää, kenen kehittelemä tämä malli on, joten jos joku muistaa tai löytää, niin kertokaa!

Sukista otin siis mallin ja silmukkamäärät, mutta langan ja puikot vaihdoin ohuempiin. Kas, tuli juuri sopivat lieskalapaset alakoululaisen nuoren miehen käteen. Musta lanka on Woolia, koska mustaa Wilmaa en enää saanut lisää ja Sisu taasen oli liian ohutta Wilman kaveriksi.

1055488.jpg

Koululaisen lieskalapaset, langat: Novita Wool (musta) ja Tekstiiliteollisuus Wilma (kelt. ja pun.), kulutus yht. noin 46 g. Puikot 2½ ja 3 mm. Ties vaikka tekisin lisääkin.

 

Kävi sitten niin hassusti, että kadotin  tänään yhden pyykissä pyörähtäneen kutaleeni. Löytyihän se lopulta, mutta ei ihan semmoisena kuin oli tarkoitus.

1055493.jpg

Mikä tää on?

 

Tänään yritän ehtiä laskemaan lapaskuulapasia, joten palataan ruutuun sittemmin :).

Kiitos vielä lankaehdotuksista, niistä on kovasti paljon apua. On mukavaa pyöritellä mielessä eri vaihtoehtoja, ties vaikka menisin joku päivä vähän hiplailemaan lankoja - ja ainahan voi netissä tiirailla värikarttoja aikansa kuluksi!