Tässä on tosiaankin kolmas yritys neuloa tämä toppi. Eka aloitus pari vuotta sitten oli niin reilu, että neuloin topista tytölle hamosen (kuvia).
Toinen aloitus odottaa purkua, jospas vaikka ufoilisin sen kohta pois.
 
 
Kolmas yritys onnistui. Toppi ehti valmiiksi parahiksi sen edellisen helleaallon lopuksi. Nämä kuvat otettiin saman tien, kun toppi hyppäsi suoraan puikoilta käyttöön. Tässä ei siis ole mitään silityksiä, höyrytyksiä sun muita venytyksiä. Ajattelin odottaa, että saan parempia kuvia, mutta niitä odotellessa en taitaisi ikinä saada tätä työtä blogattua - ja uusiakin olisi jo tulossa!
Toppi on ollut pesussa ja mun pitäisi nyt mitata nuo olkaimet oikeanpituisiksi. Mandarin petithän kutistuu jonkun verran pesuissa, siksi tein olkaimista reilun pituiset ja jätin niihin lyhentämisvaraa.
 
 
 
Tytön kesätoppi
4.-20.5.2010
Ohje: Moda 2/2008 nro 48
Lanka Mandarin Petit 110 g
Puikot: 3 ja 2,5 mm
 
Modan kesäneuleohjeet on kivoja! Tämä oli nyt vissiin jo kolmas kiva kesäneule 7-vuotiaalleni Modan vanhoilla ohjeilla.
Turkoosista kesätopista otin sen verran apuja, että loin silmukat 6-vuotiaan koon mukaan ja neuloin sitten pituutta enemmän mittojen kuin ohjeen mukaan!
 
Kunhan topin olkaimet on mitattu pesun jälkeen, yritän muistaa nakata vielä vähän paremmilla kuvilla :).
 
 
 
 
 
Heip-hei huraa!!
Oon kerrassaan saanut valmiiksi tämänvuotisen PääUfoni. Jihaa!!
Huh, tiukkaa se teki, mutta valkoisen neuletakin hihat ovat valmiit. Raporttia seuraa.....
 
 
 
# # #
 
 
 
 
Kaiken kukkuraksi - millä ihmeen ajalla? - hyppäsin mukaan KYHulluttelemaan. Kesäkuu pääsi alkamaan ihan äkkiarvaamatta, hyvä kun tajusin eilen edes aloittaa ekan KYH-työni. Tulossa on auton korokeistuimen päällys. Huovutettu korokeistuin (klik) on näin kesäkeleillä aika kuuman oloinen, itse asiassa luulin jo viime kesänä tekeväni puuvillasta siihen suojuksen. Vaan parempi myöhään, joskos tämän kesän reissuille ehtisi valmiiksi.
Tänään pitäisi aloittaa jo uusikin KYH-työ. Hups, kiirettä pitää, saas nähdä kauanko pysyn KYH-kelkassa ennen kuin tipahdan mukkelis makkelis :D!?
 
Taidanpas tästä hipsiä keksimään jotain pientä ja kivaa kesäKYHhiä kudottavaksi.
 
Hyvää ja puikollista kesäkuuta!!