Tässäpä taas nostan näytille tuoreista tuoreimman Fufo-listan.

Mukana ovat jo:

 
 
päivitän tätä listaa vielä tähän, koska ainakin mulla oli vähän vaikeuksia päästä illalla bloggeriin
 
Fufoilu eli Finishing UnFinished Objects alkaa Wappuna eli 1.5. ja jatkuu hikisenä keskeneräisten neuletöiden lopetteluna koko pitkän kuuman kesän 31.8. asti!
Tulkaa mukaan, paljastakaa komeroiden perimmäiset sopukat ja niissä marinoituvat (neet) salaisuutenne. Nyt on aika ottaa härkää sarvista ja tehdä komeroon tilaa, tyhjentää vieläpä se surullisenkuuluisa Bermudan kolmio ullakolta ja päätellä sohvanalusetkin putipuhtaiksi. Ilonaiheena on saada ties montako kivaa vaatetta vähällä vaivalla valmiiksi. Hyppää mukaan rohkeaan joukkoomme, yhdessä me pystymme kyllä tähän!!
 
Lisätietoa ja aiheeseen ja sääntöihin liittyviä pähkäilyjä löytyy täältä blogista kohdista "viimeistelytempaus" kommentteineen. Kysyäkin saa :). 
Jos ehdin, niin vaihdan kategoriaksi muihinkin Fufo, jospa silloin kasautuisi tämä aihe paremmin löydettäväksi.
 
Muistaakseni Krista mainitsi erillisen, yhteisen  blogin mahdollisuudesta ja sitä muutkin kannattivat. Ymmärsinkö oikein, että Krista voisi jopa toimia kyseisen blogin yhteyshenkilönä?
Tämän viikon aikana onkin jo aika sopia pelisäännöistä, kokoilen vaikka noita kommenteista löytyviä ehdotuksia jonain iltana. Mukaan saa ilmoittautua edelleen, vaikkapa nyt tähän viestiin, mutta yritän bongailla ilmoittautumisia muualtakin.
Kiljukaa kovaa, jos olen jonkun unohtanut (tai jos joku juuri samaan aikaan laittaa kommentin, kuin itse kirjoittelen, niistä ei näy sitä ilmoitusta mulle!)
 
 
Muuten kyllä musta tuntuu, että tässä pitäisi melkein antaa muille vähän tasoitusta. Ihan oikeasti kenelläkään muulla ei VOI olla niin montaa ja niin vanhaa tekelettä kesken. Vai voiko?? Toisaalta, itsekuri on jo osittautunut surkeaksi niiden kasaamisessa, joten enpä uskalla kauhean paljon luvata parannusta vieläkään. Mutta jos nyt kuitenkin yrittäis..
Lisää jaarituksia ja jopa jotain valmistunuttakin illemmalla, nyt täytyy laittaa lapset maailmalle ja hakea osa kotiin.