I'm back!

Taisin tehdä Miähelle liian kireen pipon. Se siis otti ja vei mun koneen poies, tosta noin vaan!!!

Viikonloppuna kiltisti luovutin peli- sun muita vuoroja muulle perheelle ja siitä kiitokseks sain sitten todeta, että miäs lähti maanantaina aamulla töihin ja sillä oli mun kone kainalossaan.

Kyllä maar sitä pari päivää hyvinkin pärjää ilman t-konetta, mutta vähäsen olisin kyllä halunnut valmistautua etukäteen. Jäi esmes parit tarpeelliset osoitetiedot ottamatta koneelta ( ---> ystävänpäiväyllärit ei nyt ihan ehdi ystävänpäiväks mrrrrr), kirjastosta on sinä aikana tullut pilvin pimein saapumisilmoitusta sun muuta eräpäivän lähestymispostia ja yhtä sun toista muutakin olis voinut tarkistaa ennen parin päivän nettipimentoa. Nih.

No, eniveis, tauko on ohi, joten onpahan nyt jotain raportoitavaa. Tosin ei tää netittömyys sittenkään oo tuonut lisätunteja vuorokauteen, yhtä kiire on kuin ennenkin :D.

IIk, mä en edes yhtään tiedä, mitä kanssahamstereille kuuluu. Ite en oo sortunut ostoksiin, jotain oon saanut valmiiksi ja illemmalla palaankin siihen asiaan. Nyt pitää lähteä sinne kirjastoon hakemaan varauksia ja anomaan vähän lisäaikaa parille ikilainalle.

Moi!

 

P.s. Kyllä toi koneen huolto tuli ihan tarpeeseen ja oli tiedossakin, mut tapahtui vähän yllättäen kuiteskin.

Kiitokset vielä  kaikille villatakin kehuista, löydettiin siihen jo passelit napit, just oikean väriset :).