Hihatin on ensinnäkin neulottuna. Vihdoin ja viimein päätin, että pituus saa nyt luvan olla sopiva. Vielä odottelen viimeistelyinspiraatiota, että saisin ommeltua ne kaksi vaivaista reunaa yhteen.
 
Viime töikseni oonkin nyt tikuttanut suunnilleen 2 metriä hihoja + rapiat päälle. Pikkasen alkaa jo tökkimäänkin, mutta juuri nyt oikein kihisen innosta, sillä ihan pian pääsen tekemään villatakin vartalokappaleita.
Kerrankin tuntuu nimittäin ihan mielenkiintoiselta päästä mittailemaan ja laskeskelemaan etu- ja takakappaleiden silmukkamääriä, hihathan on nyt tavallaan mallitilkkuina. (Muistuttakaa  toki  näistä varomattomista sanoista, kun kiristelen hampaitani ja vanhoja amalgaameja sinkoilee ympäriinsä niiden mittausten ihanuudesta.)
 
Kohta on pidettävä jonkinmoiset viimeistelytalkoot, noita päättelytöitä alkaa näköjään taas kertyä. Päivällä ei oikein oo aikaa sellaisiin ja illalla tekee mieli tikutella jotain puoliaivotonta ennemmin kuin keskittyä mittailemaan ja säätämään jonkun kappaleiden lopullista kokoa. Tai no voi se olla ihan silkkaa laiskuuttakin.
 
 
 
Neulojiltahan ei tempaukset ja kudottavat sukat sun muut lämmikkeet lopu ikinä.
Käykääpäs lukaisemassa SeijaP:n Hetkiä Heimolasta -blogissa tästä hyväntekeväisyyskeräyksestä. Kaikki lämmikkeet otetaan varmasti ilolla vastaan ja niille on taatusti käyttöä. Toki monia muitakin keräyksiä on menossa eikä kukaan kaikkeen ehdi osallistua, mutta tiedoksi kuitenkin, tämäkin..
 
 
On tässä kotona ollut myös puhetta näistä erilaisista hyväntekeväisyystempauksista. Armaani Blogimies sitä loihe ihastelemaan, miten käsillään ja käsitöillään niin moni voi ja haluaa auttaa muita ihmisiä, Etteikä villasukkien tarve ja muu hyväntekeväisyys ole mitenkään (vieläkään) out, vaikka tämmöistä it-yhteiskuntaa eletäänkin. Totta turisiee, viisas mies. (Vaikka itse sanonkin :D.)
 
 
Sniikkeriohjeen oheen lisäsin linkit bongattuihin valmiisiin sniikkereihin. On muuten tosi kivannäköisiä tossukoita ja kaikki hauskasti erilaisia.
Itse ajattelin tehdä niitä vielä muutamat vierastoffeleiksi.
 
 
201752.jpgVirkkausringissä on muuten korutempaus alkamassa. Pitää varmaan ilmoittautua mukaan, kunhan saan jonkinmoisen älynväläyksen toteutuksesta.
 
 
Mutta nyt viimeiset hihasenttimetrit ( + 2cm  + 2cm + ?cm) kehiin ja näissä merkeissä kaikille
 
OIKEIN HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!
 
(Justhan mää sitä ihan äsken toivottelin....?)