Vuoden eka työ valmistui eilen, vaikka näyttikin välillä vähän vaikealta.

Aluksi mulla oli idea vähän erilaisesta Fifistä ja jo ennen joulua ryhdyinkin sitä toteuttamaan. Tein kuitenkin mokan vasemmassa ruudukossa ja puikotkin oli vähän turhan isot. Minen pura mohairia, joten  beippari sai huivin: 

324500.jpg

Joulun jälkeen aloin toisella langalla uuden Fifin, toiveväri edelleen tuo lila. Sitten tuli se tyhmä kerä vinksahtaneilla väreillä ja neuleilo tosiaan katosi.

Päätin kuitenkin tehdä huivin valmiiksi. Jos vaaleampi raita haittaa käytössä, värjätään vaikka koko huivi. Tässä se nyt on. Fifiä reunoissa 2 mallikertaa, muuten sileä keskusta ja yläreunaan vielä fifiruudut.

324501.jpg 

Fifi sileällä keskiosalla, alkuperäinen ohje Ulla
Lanka: Asa Gjestal Spinneri Janne (85% villa, 15% polyamid) 163 g
Puikot: 4,5 mm suorat bambut
 
 
Vattumato, Meemu ja AnneP, laitan kyllä arvontavoittopaketit tämän viikon aikana postiin, kunhan saan kaikkien osoitetiedot - ja pääsen käymään postissa.
 
250352.jpg
 
Lapaskuun lopputilityksen yritän myös saada valmiiksi lähiaikoina. Lähes kaikki arvontapalkinnot on jo lähetetty ja vastaanotettu. Tarkistan tänään vielä viimeisetkin ja laitan loput linkit voittokuviin.
 
Lopuksi kiitän vielä kaikkia Lapastelijoita ja palkintojen lahjoittajia. Oli tosi hauskaa lapastella ja sitä paitsi myös hyödyllistä!
Laskeskelin nimittäin eilen illalla viimevuotisia tekeleitäni, huiveja, sukkia ja lakkeja näytti olevan lukumäärällisesti paljon, mutta lapasissa oli aivan uskomaton tilastohuipentuma marraskuun kohdalla. Se nosti koko vuoden lapastilaston 23 lapaspariin. Meidän perheen ja joidenkin sukulaistenkin lämpimät kätöset kiittävät siis lapaskuuta vielä pitkään :).
 
 
Edith 2 Koska tää nyt näköjään haamuilee, vaikken oo ollut koneen lähelläkään aikoihin, laitan viel sellasen kuvan huivista, jossa näkyy tuo yläreunankin kuvio, ainakin vähäsen.
325109.jpg