Kun ulkona sataa ja on oikein pimeää, pitää ja saakin kääriytyä lämpimään ja varustautua kaikin konstein syksyn myrskytuulia vastaan. Eikö? Nauttikaamme siis sisäistä ja ulkoista lämmikettä Socktoberfestin kunniaksi.

210717.jpg

Yksi sukka (*se 0,5)  tosin on vasta valmiina, joten jonninverran täytyy kyllä sukkapajan rattaita rasvata. 

Step tuntuu ihan mukavalta neulottavalta. Hyväätekevyyksistä huolimatta - Austermanin Step -lankahan sisältää Aloe Veraa ja Jojobaa ja on sikseen kohtuullisen tyyristä syksyn uutuuslankaa - ei neulominen sentään ihan rasvattuna sujunut. Johtunee kenties siitäkin, että aika monet meikäläisen viimeisimmät neuleet on olleet tyyliin kutosen puikot ja PAKSU lanka. Mutta vaihtelu virkistää ja ohuet puikot on taas niin kevyet kädessä. (jos nyt kirjoitin päin mäkeä langan nimen tai muut tiedot, korjaan ne myöhemmin - ei juuri ole vyötettä lähistöllä)

Sukkatalkoita onkin sitten tiedossa runsaasti, tänään juuri tuli nimittäin korvatunturin salaisilta agenteilta viestiä, että villasukkia suorastaan toivottaisiin ainakin "meidän" puolen sukuperheissä. Hyvä niin!

Tiedossa siis myös: 210759.jpg Vai voiko sanoa, että tiedossa, kun niistähän ei sitten kerrota;)?!

 

Kiitos vielä kaikille vastauksista tuonne edellisiin kommentteihin - on aina mukava kuulla toisten kokemuksia ja vinkkejä! Kyllä minä nyt ainakin entisestään vakuutuin noiden ohuempien sukkalankojen kestävyydestä ja käytännöllisyydestä. Lankoja jo onkin ihan mukavasti jemmassa :D.

No niin ja nyt sitten niitä lämmikkeitä juom... siis neulomaan :).

194732.jpg 0,5