Täällä on lista kaikista mun helmikuun tekeleistä. Yhteissaldo oli lopulta 4487 g, kun virkkasin illalla vielä yhden lärpäkehuivin Teddystä.
Olis kai sitä voinut enemmänkin  urakoida, mut hiihtolomaviikolla tein kyllä ihan periaatepäätöksen asioiden tärkeysjärjestyksestä ;).
 
421606.jpg
 
Eniten hamstereissa ilahduttaa mojova langankulutus, josta iso osa oli tosiaankin sellaisia mulle hankalia lankoja sekä useampikin jämälankatyö. 10 kerää Isoveljeä, 8 kerää Jussia, 5 kerää Samosta, ärsyttäviä loppukeriä Ainosta ja Teddystä. Jämälankoja kului eri töihin ainakin 660g.
Jämälankajuttuja pitäisikin tässä aina matkan varrella viitsiä tehdä, niin pysyisi nyssäkkäkokoelma paremmin kurissa. Hamsteritempaus tsemppasi kyllä mukavasti.
 
 
Nyt aion sit pitää vapaapäivän. Teen vaan sudokuja enkä neulo yhtään. Tosin illalla olis neuleilta tuossa kotikylän tanhuvilla ja mun ainokainen vapaailtani. Siellä varmaan tänään koukutellaan.
 
Tuli sitten lankaostoksillakin käytyä... vähän sitä sun tätä, oottehan te lankaa nähneet :).
Ihanaa-ihanaa pehmeää se Novitan Bambu, nyt kun vielä raaskisi käyttää sitä johonkin!
 
Tän päivän lusmuilun jälkeen mulla olis tähtäimessä ufo. Taas olisi tarkoitus yrittää tehdä pois edes yksi ufo kuukaudessa, ja jos sen tekis näin heti alkuun alta pois, sit sais aloittaa jotain uutta.
Kummasti sitä ajatukset kääntyy jo kevääseen, vaikka lunta tupruttelee taivaalta parhaillaankin. Lapsille vois nyt välillä tehdä jotain, kun oon itsekkäästi väsännyt omia puseroita ja liivejä viimeksi.
Harmi, kun Novitan uusimmassa ei oikein ollut houkuttelevia lastenneuleita, muuten aloittaisin varmaan jonkun semmoisen Yhdessä Neulovissa.
 
Oi-joi!!
Just kuulin, että isompi pikkusisko on tänään saanut ensimmäisen vauvansa. Voi vitsit, se on vielä tyttö, nyt äkkiä jotain hempeenpehmeetä puikoille!!
Kipi-kipi......