Fifi, joka kadotti inspiraationsa totaalisesti: 317498.jpg

En tosiaankaan tiedä, mitä sille tekisin. Voisin purkaa tuon viallisen kerällisen ja aloittaa uuden kerän, mutta kun ne kaikki  näyttää yhtä epäilyttävän viattomilta. Päällepäin ei siis voi tosiaankaan arvata, onko muut kerät ok vai onko ne kaikki susia. Sain kaupasta hyvitykseksi vielä yhden ja lupasin raportoida, mitä niissä muissa kerissä oli sisällä. Mutta kun ei huvita alkaa testaamaan, purkamaan, purkamaan, tekemään lisää ja purkamaan. Ää.

Muutenkin on paljon kesken. Totaalikieltäytyminen neuletöistä viimeisinä aatonaatonaatonpäivinä aiheutti ruuhkan keskeneräisten korissa ja arvatkaa vaan, huvittako sitä nyt purkaa. On keskeneräistä joulukelloa, sukkapari, piponresori, 4/5 shaalia, patalappu, ynnä muuta ynnä muuta. Aika hyvät houkuttimet pitäis nyt löytyä, että saisin selätettyä nuo ufot.

Joulukuussa tuli kuitenkin tehtyä kaikenlaista, siis ihan valmiiksikin. Jos en kirjaisi näitä blogiin ylös, en yhtään enää muistaisi. Pitäisköhän varmaan oikeasti alkaa huolestumaan tästä demenkaalista? Toisaalta yleensäkin joulun jälkeen tuntuu hirveän etäiseltä kaikki, mitä ennen joulua on tehnyt tai suunnitellut.

Joulukuu 2006 valmistuneet:

  • Teddybolero (puikot 7, 300+ g Novita Teddy, petrooli) esikoiselle 20.12.
  • 2 huovutettua kassia (Fritidsgarn + 6 puikot)
  • solmuhuivi (isompi) kummitytölle
  • huovutettu patalappu kummipojalle
  • putkisukista säärystimiä, tuunausta
  • 3 lapaset; Fritidsgarn / Sport
  • sniikkerit kummitytölle
  • huivi, valk. Dream Mohair + puikot 5 (Margarethan ohje)
  • säärystimet 7V jättiraita + puikot 3 (64 s.)

Koska vuosi kohta päättyy, onkin aika kasata tämänvuotiset tekoset ja aloittaa uusi sivu uudelle vuodelle.

 

Muistatteko arvonnan? Täällä voi edelleen osallistua ja kertoa samalla, mikä on hankalin kuvattava vaatekappale/neuletyö. Kiitos kaikille tähän mennessä vastanneille, aika lailla samantyyppisiä kokemuksia taitaa olla tuosta kuvaamisesta. Punajuuriripuli on tuttu ilmiö täälläkin ;).

Meemu ja AnneP bongasivat jo varalaskurin 123456 -lukeman, joten he saavat takuuvarmasti paketit. Muiden arvontapostaukseen vastanneiden kesken arvotaan vielä yksi paketti, joka sisältää "jotain pehmeää ja jotain tosi terävää sekä ehkä jotain makeaa". 

Lähetän kaikki paketit samaan aikaan, mutta Meemu ja AnneP, voitte jo nyt laittaa yhteystietonne minulle yläkulmassa näkyvään sähköpostiin ja samalla kertoa kumpi vai kampi, suklaa vai salmiakki :).

P:S: Laittakaa joku yhteystieto näkyviin, tai ilmoittakaa sellainen sähköpostiini, jos haluatte osallistua arvontaan!

Nyt lapset, nuo kullanmuruset ovat taas nälkäisiä, joten heikun-keikun taas!