Nyt kannattaa laittaa kommentit tähän ylimpään postaukseen varmuuden vuoksi, lapastelijat ynnä muut.

Saan varmaan kohta hepulin tän blogin kanssa. Vuodatuksella on mielestäni ollut hyvä systeemi se, että kirjautuessaan pääsee plaraamaan kaikki tulleet kommentit läpi. Nyt tämä ei näytä toimivan. Onneksi ainakin jokunen kommentti on kuitenkin tullut perille sähköpostiin.

No, listailu jatkuu, vaikkakin pätkii välillä. Kuvia löytyy siis täältä: 264407.jpg

Ja lista valmistuneista täältä: 250352.jpg

Tässä nyt niitä eilisiä Messutuliaisia.

266805.jpg

Takavasemmalta löytyy Angorinalta ostettua ihan selvää lapaslankaa, sitten  Pirtin kehräämön hahtuvaa 2 kiekkoa, joista toinen on jo muuttumassa lapasiksi. Sinertävä lanka on  Wetterhoffin Sofiaa (silkkivillaa), josta ilmeisesti siitäkin tulee lapaset. Onkohan mulla nyt joku päähänpinttymä lapasista ;)..

Jotkut piiiitkät puikot ja yhdet tosilyhyet ja tietty metrilakua kotijoukoille. Ai niin, kynttilöitäkin ostin ja messukaverille korvikset.

Aika kohtuullista, eikö? Puikkonalleja en bongannut, se on oikeastaan ainoa, mikä jäi vähän harmittamaan. Sukkalankoja ei tehnyt ees mieli ja sama juttu Norojen suhteen. Mut mä olinkin vähän kipee :D.

Kaiken kaikkiaan mulle jäi tosi mukava olo. Ostokset pysyi kohtuudessa, eli ei tullut morkkista ja kaiken kyllä kruunasi ne pari mukavaa tapaamista, jotka vähän yllättäenkin järjestyi!