440976.jpg
Kiitos paljon kannatuksesta ja kannustuksesta tuon eilisen neuleenalun suhteen! Halusin itse nähdä kuvan ruudulla, jotta saisin vähän paremman vision, miltä se näyttää.
Taidanpa jatkaa samalla mallilla eteenpäin.
On muuten tosi kiva tehdä pitkästä aikaa jotain noinkin pitsineuleista :).

Vanilla tunnisti mallinkin, uusimmasta Modasta nro 48. Lanka taasen näyttäytyy mallissa 47; Schachenmayrin Morena, joka on mulle ainakin ihan uusi tuttavuus.
Sitä Schachenmayrin Avioriakin (Modan mallissa 48) oli tilattu, mutta se oli tuplasti tyyriimpää ja luonnossa aika hailukkaa väriltänsä.
 
Jipii, Samos-hihat (alkaa olla) on valmiit , joten sekin pusero näyttää taas vähän edistyvän. Naftien  lankojen mittailu vähän rajoittaa säätämistä, mutta voiton puolella ollaan, luulisin ainakin. Alkaa näyttää puserolta pikku hiljaa.
 
 
Nyt haluaisin tehdä ainakin kaksi virkkausjuttua ja kokeilla yhtä huivimallia, joka pälkähti päähäni ihan yhtäkkiä tänä aamuna.
Jotenkin aivot tuntuu virkistyneen eilisestä irrottelusta ja taas olisi käyttöä toisellekin käsiparille. Tekisi siis mieli tehdä ainakin kahta käsityötä yhtaikaa.
Täytyy kai nyt vaan malttaa pysyä noissa jo aloitetuissa töissä. Kai ne ideat hetken säilyy, vaikkei heti ryntää silmukoita luomaan sataan uuteen projektiin..
 
 
Niin kuin huomaatte, kokeilen vähän ite muoksia tätä pohjaa. Kuvakin on vain kokeilu, vaihdan sen vielä, kunhan löydän jonkun sopivan..
Haamuja ja muuta sähläämistä voi siis olla tulossa. Esim. blogiotsikko sais näkyä varmaan vähän paremmin jne..
Toivottavasti en onnistu haihduttamaan koko blogia taivaan tuuliin..
Niin, ja jos tää näyttää jotenkin ihan omituiselta, hihkaiskaa!!
 
Käsitöistä ei nyt ole mitään kuvia, mutta heti kun on yhtään mitään näytettävää, niin tottakai näytän. Kun tai jos saan taas jotain valmistakin aikaan.. Yli viikko maaliskuuta on jo mennyt, eikä mitään!! Kääk - tai ehkä sittenkin hyvä. Luova tauko voi joskus olla ihan hyödyksikin. Hope so :).
 
Aurinkoinen viikonloppu alkaa olla aika finaalissa, joten heikun-keikun ja hyvää uutta alkavaa viikkoa kaikille!!
 
 
Joo, tää on ihan vaiheessa...sorry, kestää varmaan viel aikansa. Ja nyt täytyy hetkeks poistua säätämästä....