Voi kuinka ihanan pehmoinen tapa kiittää yhdestä ainokaisesta sukkapuikosta. Postissa matkusti meille tänään  täältä lähtenyt vaaleanpunahuivinen pupu. Kiitos Kati, olipa hauska yllätys! Etenkin meidän kuopus on aivan ihastuksissaan uusimmasta jussista - tai huivin perusteella pupujaanasta??

Tässä tulee kätevästi annos biologianopetustakin, niinhän ne oikeatkin puput kuulemma lisääntyvät vallan iloisesti ja vilkkaasti!

Laitan kuvan pupusta sitten, kun on jotain muutakin kuvattavaa ja ehdin kaivaa kameran esille.

 

Kummallinen juttu tämä kevät. Päivät pitenevät, mutta kiireetkin lisääntyvät. Ei jää aikaa (eikä oikein energiaakaan)  käsitöille ja on jotenkin vaikea tarttua tosissaan mihinkään kunnolliseen neulokseen. Kunhan nyt jotain kilkuttelen parempia aikoja odotellessa. Selkeää suunnitelmaakaan ei ole, vaikka To Do -listalta löytyisi vaikka mitä. Langat ei natsaa. Purkamista tuntuu olevan paljon enemmän kuin edistystä, saati mitään valmista. Kummallinen hakuvaihe taas päällä näköjään.

Toisaalta harmittaa, kun on keskeneräisiä töitä, mutta sitten kun niitä tekee valmiiksi, onkin ihan pallo hukassa, kun ei tiedä mitä sitten tekisi.

 

"FUFO" -tempauksesta oli joitakin ehdotuksia tuolla kommenteissa, nostan nyt tähän näytille juulin ehdotuksen, joka kuulosti ainakin omille tavoitteilleni varsin sopivalta. Ilmoittautua saa edelleen tänne.  Sieltä löytyy kommentteja ja listaa kiinnostuneista.

juuli www
18.04.2006 - 21:31
Jos jokainen laskee keskeneräiset työnsä ja aikaa annetaan vaikka kesän yli, niin voisi tehdä omalla aikataululla. Eihän ne tekeleet ole syyttä suotta jääneet ufoiksi, eli niiden valmiiksi saattaminen vie energiaa. Samalla pitäisi tietysti olla aikaa uusillekin neuleille. Yksi per viikko kuulostaa hirmu raskaalta, olo olisi kuin työleirillä.
Palkintokategorioita voisi olla vaikka "teki kaikki ufonsa valmiiksi", ja "määrällisesti eniten valmiita ufoja". Miinuspisteitä tietysti uusista ufoista. Ja uudet, vaikkakin kauan jo harkinnassa olleet projektit ei tietenkään kuuluisi mukaan.
Laskettaisiinko työtunnitkin? Jotkut saa valmiiksi aika pian, toisissa saattaa olla paljonkin puuhaa. Ja miten olisi "erikoisin ufo"?
Nimeksi projektin sijasta: tempaus? ufotempaus? ikuisuustempaus? fufo (finishing unfinished objects)?
 
 Pst, laitetaan nyt edes jotain  67053.jpg aurinkoista tähän loppuun. Spectrumista saa kyllä välillä ihan hyviä idispotkaisuja kun ei muuten keksi, mitä tekisi. Siitä vaan kaivelemaan laatikosta keltaisia ja oransseja lankoja! Taidanpa hiippailla sinne kohta itsekin.