Borta bra men hemma bäst!
Nyt on tän kesän eka vähän isompi reissu tehtynä. Matka onnistui kaikin puolin aivan nappiin, jopa säiden puolesta,  mutta kyllä maar on taas kiva olla kotona.
 
695625.jpg
 
Me siis visiteerattiin rakkaassa naapurimaassa ja siellä käyntikohteiksi valikoituivatten Kolmården yhtenä päivänä ja Junibacken toisena.
Oon joskus kaqskyt vuotta sitten (ei kai vielä enemmänkin?) käynyt edellisen kerran Kolmårdenissa ja nyt se jo taas tuntui sopivalta käyntikohteelta meidän jengille. 
Junibackenia taas ei tainnut olla ollenkaan olemassakaan, kun viimeksi Ruåtsin kamaralla olen astellut.
 
Neulomiset jäi lopulta aika vähiin, vaikka kaikenmoista jonottamista mahtuikin matkaan yllin kyllin. Huoltotoimet tietysti olivat etusijalla matkan varrella, jotenka enimmät neulomiset tein matkan ensi kilometreillä ja mennessä Turun lauttajonossa.
 
Kiitos sitten kaikille vastauksista matkakäsityöhaastatteluun!! Minäkin usein valitsen sukan- tai tumpunkutimen matkakäsityöksi sen helppouden ja pienuuden takia, nykyään kylläkin enimmäkseen taikalenkin ja pyöröpuikon avustuksella, kun ne sukkapuikot on kuitenkin autossa hiukan hurjat kapistukset. Lisäksi sukkapuikon kadottaminen kesken matkan on aika harmistuttava tapaus.
 
Tällä kertaa kaappasin matkaneuleeksi kellertävää Butterfly-lankaa ja ajatuksena oli aloittaa jonkinlaisen mekon teko. Ei se lanka taaskaan tunnu suostuvan mun suunnitelmiini. Mekkoa siitä siis tuskin tulee, joten saapa nähdä, mitä sitten matkan varrella kehkeytyy. Just nyt ei paljon jaksa puikot kiinnostaakaan, sillä kolme yötä reissussa rähjäännyttää niin jälkikasvun kuin aikuisetkin melko tehokkaasti, juu nou.
 
Tällä välin tapahtuneista sen verran, että Rouva Oranssi on saanut vihdoin matkalla hieman viipyneen Fufo-kannustuspalkintonsa. Kuvaa en taaskaan muistanut itse ottaa, mutta Rouvalla on kattava kuvakertomus blogissaan :). Palkinto tuntuu ilahduttaneen saajaa, mikäs sen mukavampaa! Fufoilijat ovat muuten kunnostautuneet taas varsin monella rintamalla!
 
Strickerille vielä kiitokset Neulenuottien Sukanvarsiohjeen kyselyvinkistä. Itse asiassa luin kyllä aiemmin kertaalleen tuon käännöskyselyn, mutta matkatohinoissa vastaaminen jäi ja nyt en olisikaan enää muistanut koko kysymystä. 
 
Tällä kertaa Helmiksen blogitoimisto vetäytyy ansaituille päivänokosille pitemmittä pulinoitta, sillä kieli tuntuu jo tarttuvan kitalakeen eli sormet poukkoilevat jokseenkin hallitsemattomasti näppäimistöllä. Jokunen linkkikin taitaa puuttua, mutta palataan niihin sitten tavanmukaisesti tuonnempana.
 
Mitäs te oikein ootte täällä hääränneet?