Viikonvaihde oli mukava ja vaiherikas. Vauhdikkaasti reissattiin Helsinkiin lauantaina ja illalla takaisin. Tavattiin mm. suvun tuorein jäsen, 1 kk ikäinen siskontyttö. Voi sitä suloisuutta!!
 
489297.jpg
 
Sunnuntaina oli vuorossa Palmusunnuntain ohjelmat virpomisineen ja varpomisineen.
Aprillipäivä me melkeinpä sivuutettiin, tenavien huikeaksi harmistukseksi. Vasta illalla IskäMiäs huiputti porukkaa mehukkaalla mukapuhelinsoitolla, jonka jälkeen talossa nousi iso poru. Etenkin Herra Kolmasluokkalainen oli hyvin, hyvin vihainen Virallisen Huiputuspäivän ohittamisesta. Olisi kuulemma ollut monta hyvää huijausta korvan takana tai minne niitä hyviä ideoita nyt säilötäänkään vastaisen varalle.
Netissä päivän paras juttu löytyi  mun mielestäni Virkun blogista.
 
 
329077.jpg
 
 
Kuun vaihde merkitsi sitä, että Project Spectrumin ensimmäinen jakso päättyi ja uusi kahden kuukauden jakso alkoi. Nyt vuorossa ovat värit keltainen, pinkki ja vihreä.
 
Hyvä juttu, sillä vihreäähän mulla on ollut tekeillä jo jonkin aikaa. Valmiiksi saattaminen olisi seuraava tavoite. 
Lehmuksenvihreä Samos-pusero luultavasti valmistuukin, jahka nyt jaksan uurastaa hihojen kimpussa.
Tuosta aiemmin kuvissa vilahtaneesta vihreästä virkkauksesta en ole enää ihan varma. Itse asiassa mulla vois olla parempaakin käyttöä noille vihreille Mandariineille  (Mandarin Petit-langoille) näin kevään kynnyksellä. 
Ekan jakson Spectrumtöitä olen koonnut tänne sivuun. Eipä ollut mitenkään kovin aktiivinen Spectrum-jakso, muutama luonnonvalkoinen neule tuli tehtyä..
 
Langankulutus- ym. tilastot voidaan ohittaa aika hissukseen. Yhteensä helmi- ja maaliskuussa tuli ostettua enemmän lankaa kuin samassa ajanjaksossa ehti kulua, joten materiaalia tuleviin neuleisiin pitäisi nyt olla runsaasti. Helmikuun kulutus oli 4487, hankinta 0g. Maaliskuun vastaavat lukemat ovat: kulutus  (lista valmistuneista) 731g, hankinta 5250 g eli yhteensä plussan puolelle jäi 32g. Khöm..
 
Tilastotiede nyt on mitä on, pääasia kuitenkin on, että perheväki on saanut uusia neulottuja vaatteita vähintäänkin kotitarpeiksi.
Maaliskuun käyttöneuleet, kuopuksen Morena-pusero ja Hepulislipari sekä ekaluokkalaisen Samos-pusero ovat ainakin olleet lähes koko ajan käytössä.
 
Buttony muuten jämähti telakalle. Jatkaako vai eikö tai purkaako vai eikö, kas siinä pulma. Mittojen kanssa tuli vähän ongelmia.
 
Nyt täytyy varmaan mennä jatkamaan mittailua ja ottaa seuraavaks joku urakkatäky Samoshihoille. Esimerkiks vaikka 10 kerrosta hihoja = yks suklaamuna. Kuulostaako kohtuulliselta?