... mutta kypsyy kuitenkin :).

 

1895055.jpg

Seiskasukat
Ohje: Sukanvarsi, oma
Lanka: 7 veljestä 90 g
Puikot: 3 mm (kääk)
Koko: n. 39
 
En muistanut/jaksanut vaihtaa isompia puikkoja varren jälken, joten peltiähän siitä syntyi. Jospa ne sitten ehjinäkin pysyisivät.. Kantalapun reunaan tein taas ainaoikeaa -reunuksen. Siit on helppoa ja siistiä poimia silmukat.

 

Lahjavakkaan sopivaa lahjoituskohdetta odottelemaan syntyivät nämä Sukanvarsi-sukat.
Aika tylsä on tuo nimi sukille, mutta kun en aikoinaan parempaakaan keksinyt. Näin joskus pari vuotta sitten jonkun sukkalankalehtisen kuvassa tämän mallin ja kirjoitin sitten ohjeen, kuten ajattelin tuon mallin syntyvän.  Neulenuoteista löytyy tähän mallineuleeseen sanallinen ohje (klik).
 
 
1895058.jpg
 
 
Kuvat on tällä kertaa vuodatuksen galleriasta, kun en millään päässyt sisälle Flickriin. Enkä muuten MSN:nkään. Onkohan niihin joku ikäraja. Että kun täytän tänään vaivaiset 44 vuotta, niin enää ei sitten ihan joka paikkaan pääse?! Näinkö jo pitää totutella ikärasismiin.
No kai niissä joku tilapäinen jarru vain oli, mutta kummallista, että molemmissa. Vai dementoiduinko yhdessä yössä ja unohdin kaikki miljoona salasanaa eri sivustoille. Ai hurja.
 
 
Täällä siis vietetään tänään synttäreitä. Tarjoan teille virtuaalikaffia/ teetä/ kaakaoo kauraleipien kera. Kaakkua ei ole vielä täytetty eikä koristeltu, joten sitä saapi sitten vasta illemmalla :).
 
1895071.jpg
 
 
Aurinkoista syyspäivää!