Tää päivä meni turnausreissulla ja tekikin muuten hyvää! Hiuh, on tosi virkistynyt olo.  Toivottavasti meidän muukin porukka selviää tästä viikonlopusta yhtä hyvässä vedossa. Flunssaa nimittäin uhkaa pukata tännekin, hus pois mokoma!!

Hihat oli mukana ja vähän mä ehdin niitä tehdäkin, eli suunnilleen 10 riviä. Päivän tinki, juuri ja juuri :D.

 

Probleema onkin nyt se, tykkäänkö tästä uudesta tekeleestä vai en. Yleensä en kauheasti sotke eri juttuja keskenään (enää), mutta tällä kertaa päädyin aloittamaan raidallisella langalla pintaneuletta. Ajattelin, että se olis riittävän yksinkertainen, eikä lankakaan ole niin kauhean raidallinen, kun on vain tuo kiiltävä ja matta pinkki. Onks tää hyvä yhdistelmä vai ei??

 

440979.jpg

Tunnistaako muuten joku langan tahi mallin? Katselin ohjetta neuleillassa ja palvelualtis lankakaupan täti oli intoutunut tilaamaan lankaa, joten pitihän sitä sitten ostaa. Tosin mä olen sekoittanut langan ja mallineuleen kahdesta eri puserosta.

Nyt siis jonkinasteisena sileäneulefriikkinä mietiskelen tässä, onko yhdistelmä liian levoton vaiko eikö? Vaille 4-vuotiaan pikkuneidin neulepusero olis tulossa, pitäiskö mun nyt vaihtaa sileään vai teenkö tuota pintaneuletta kokonansa?

 

Ps. Jos mun nappipurkkini näyttää olevan järjestyksessä, niin älkää silti luulko, että muut tarvikkeet olis :).

Tuli vähän töks-tekstiä, nyt täytyy hinata ipanat petiin - ja se kipee Miäs myös.