Joulutauon jälkeen on aika kaivaa langat ja puikot esiin ja suunnistaa taas lauantaina Lankaliigaan, Tyrvään seudun neulojien omaan puikkokerhoon. Uuden vuoden kunniaksi meillä onkin ihan upouusi tapaamispaikka!
 
Vanhan tavan mukaan tapaamme joka toisena lauantaina klo 12-14, mutta vastedes suuntaamme askeleemme Puistokatua pitkin Kuppilasta hieman vielä keskustaan päin. Uusi tapaamispaikkamme on nimittäin upouusi, perjantaina 8.1. 2010 aukeava Käsityöpuoti silmu&solmu.
 
Entisen Apriscon tilalle perustaa ystävämme Silmukatti uuden hienon, mahtavan Käsityöpuodin! Kaiken hauskuuden huippuna Lankaliiga saa siis tästä lähtien kokoontua puodin tiloissa.
Liikkeen avajaiset on perjantaina ja het lauantaina pääsemme mukaan ilonpitoon ja kokeilemaan uutta tapaamispaikkaa.
Uusi puoti sijaitsee osoitteessa Puistokatu 18, Sastamala.
Tervetuloa mukaan liigailemaan vaikka vähän kauempaakin!
 
Kannattaa muuten tsekata puodin avajaistarjouksia. Pikkulinnut ovat niistä vähän viserrelleet ja mulla ainakin on nyt kova kiirus parantua tästä vuoden ekasta flunssasta mahdollisimman pian avajaishulinoihin mukaan. Onneksi tosin Nettipuotikin on aukeamassa kohta puoleen.....
Tällä hetkellä tuntuu, että mulla on räkää päässä enemmän kuin aivosoluja, mutta jospa tilanne vähän tasapainottuisi lähipäivien aikana :D.
 
* * *
 
 
Puikoilla on ollut tiskirättejä ja neliskanttisilta puikoilta putkahti ihanat pienet vauvansukat. Niistä lisää sitten, kun ehdin napsia kuvia ja jotain juttuakin väsätä. Nää Liigauutiset nyt oli vaan ihan pakko tulla kertomaan, kun oon malttanut niin kiltisti olla vallan vaiti :).
 
Silmukatille nyt vielä hurjasti onnea uuden puodin johdosta ja suurkiitos jo etukäteen kivasta uudesta tapaamispaikasta!!
Neulomisiin!!