Kamera lähti miesväen mukana turnajaisiin eli junnupalloilemaan. Hyvä kun lähti, ei mulla oliskaan oikeastaan mitään näytettävää tällä kertaa. Keskeneräisiä on taas aloitettuna ties montako, eilenkin ihan höyryt päässä väkersin kahta uutta. Laadin kyllä itselleni jonkinkaltaisen taulukonkin, että tiedän vähän, missä mennään.

  • sukat
  • huivi
  • vaakatilkkuja

Näitä kaikkia pitäis tehdä vähän joka päivä ja muuten olis työn alla:

  • kuopuksen topin loppu uusintana
  • kuopukselle kesäjakku

Ja ne ufot.... miksei ne kiinnosta tippaakaan??

Tuolla aikaisemmin mainitut 2 pupua oli kyllä jo kylvyssä, mutta kuulemma niihin ei nyt tarviis enää mitään silmiä laittaa, kun ne olis kivat just noin. Ja niin ne kyllä onkin, eihän lelujenkaan tarvii niin viimeisen päälle olla. Jonkinlainen villaversio käpylehmistä, kenties. Ainakin ne on koko ajan kuopuksen leikeissä tai kainalossa, joten olkoon niin. Yks pupu odottaa sopivaa kylpyseuraa ja se onkin eri langasta tehty, joten katotaan, kuin pupujussin käy.

Me jäätiin naisissa kotiin, kun miesväki lähti pelaamaan ja suunta oli heti tietysti kaupungille humputtelemaan :D. Kiva joskus käydä hurvittelemassa, käytiin siis ekaks lankakaupassa, sit ruokakaupassa ja lopuks mentiin pizzalle.

Vauva-ajassa on omat ihanuutensa, mutta kyllä sitäkin osaa arvostaa, että muksut kasvaa :).