Kyllä taas eilen illalla kaipailin valoilmiötä. Näkisi neuloa, ommella nappeja, kirjoa mustaan pohjaan hämiksiä... Etenkin sitä valoa tarvittaisiin tietysti kuvaamiseen.

Otin nyt valosaan aikaan ja tosi hätäseen kuvan Nappitakista napeilla, mutta oma kuva, käsivarrenetäisyys jne. Sori. Jospa saisin jonkun perheenjäsenen lahjottua pieneen kuvaustuokioon tänä ehtoona, niin saataisiin vähän parempi otos, tosin valo on sitten taas mennyttä.

952633.jpg

Kuten kuvasta hämärästi häilyy, valitsin tuommoiset pienet ruskeat pompannapit. Ne sopii just.

Tämä on kyllä hauska villatakin malli, vaikka ehkä hivenen epäkäytännöllinenkin. Aika rivi tuossa on pienehköjä nappeja napitettavana, joten voi olla, ettei niitä ihan joka kerta viitsi napittaakaan, vaan pidän napit kiinni ja vetäisen puseron pään yli semmoisenaan.

Taidan muuten laittaa lisäkuvat Flickriin, niin eivät suotta haamuile täällä. Jos siis muistan. Jos joku ottaa ne kuvat ensin. Jos.. kun joku joskus jotain.... kun kaikki aina vaan .... :):):D  mut ku ei kukaan koskaan mitään ku kaikki aina vaan :)!

***

952637.jpg

Hämikset:
Lanka: Sandnesgarn Wilma + Sportissimo (Lidlistä) yht. 40 g
Puikot: 3 mm
Hämähämähäkkikuvio: oma, mallia tutkittu täältä
koko: 8 v, silmukoita 48

Eilen valmistuivat nämä tilatut kämmekkäät, iltahämärissä vielä kirjoin hämiksiä. Isompi veljes kaivoi (nämä) omat lepakkokämmekkäänsä lämmittimikseen, ja nuorempi veikkonen muisti oman tilauksensa. Pitikin sitten huolen, ettei tämä tilaus päässyt hetkeksikään unohtumaan - seisoi vieressä vahtimassa, että varmana aloitan toisenkin kämmekkään hetioitissuoraapäätä, kun eka valmistui. Oikeasti on tosi mukavaa, kun näitä tilauksia ja toiveita riittää, välillä suorastaan tulvii! Uusia on taaskin jo liuta listalla  ja niistä jotkut jopa hieman epärealistisia , lasten mielikuvituksella kun ei ole turhia rajoja.

***

Seuraavaksi voisikin sitten opetella virkkaamaan tossuja. En muista ennen semmoisia virkanneeni ( voi niitä silti jostain komerosta pomppia esiin, kun oikein tosissaan ryhtyy etsimään) - mutta kerta se on ensimmäinenkin!  Jalanlämmittiä  luulisi riittävän lähiaikoina, kun molemmat meneillään olevat yhteistempaukset ovat jalka-aiheisia!

952674.jpg     841653.jpg

 

Jospa tästä taas lähtisi tilauksia täyttämään. Moido!!