Nyt on pistetty hösseliksi ja täällä on koko päivä nuuhkittu lanttulaatikon, kaardemumman ja kanelin tuoksua. Jouluiselta tuntuu, eikä vesisateen lotinaakaan paljon erottanut tonttulaulujen takaa. Lasten mielestä tonttulakit pitää ehdottomasti olla päässä, kun leivotaan piparkakkuja (vaikka kuinka hiki tippuisi hiipanreunan alta) ja kyllähän siitä aika jouluinen olo tuleekin. Kuin myös punaiset posket.  
Onneksi nuo isommat tenavat ottivat hoitaakseen pipareiden koristelun ja tekivät sen ihan sulassa sovussa loppuun asti. Jo sitä osaa arvostaa lasten omatoimisuutta!  :)
 
Pieni stressinpoikanen on muuten joskus ihmeen liikkeellepaneva voima. Tänä aamuna ei ollut vielä kortin korttia tehtynä, mutta niinpä vaan vino pino postitusvalmiita joulukortteja odottelee nyt eteisen pöydällä. Aina siitä muutama puuttuu, mut enimmät nyt kuitenkin..
 
 
Eilen illalla mun vasempaan olkapäähän iski joku ihme kivistys joka ei tunnu oikein tykkäävän kutomisesta. Kääk!!!! Erityisesti  yhdet minipalmikot - vääntöä ohuilla sukkapuikoilla - aiheuttaa heti parin puikollisen jälkeen tosi inhat vihlaukset eikä toi Fritidslanka ja paksut puikotkaan  nyt oikein tunnu hyvältä idealta. Enpä juuri tähän hätään kaipaisi neulomistaukoa, kun "aika paljon" on vielä tekemättä, mutta ei kai tuota olkapäätä uskalla kovin ärsyttääkään. Osittain tästä neulevaivaisuudesta johtuikin kait tämänpäiväinen yletön keittiön puolella häärääminen.
 
    * * * *
 
 250352.jpg Ilmoitusluontoista asiaa olisi tässä vähäsen;
Lapastelupalkintoja on bongattu jo muutama, mm.
Matamin palkinto Maaruselle näkyy täällä   sekä
Anne K-R:n lähettämä palkinto Villapallolle. 
 
Laitan tuonnempana nämä linkit myös tuonne lapaskuun sivulle  , kuten aikaisemmin bongatut Nelmin ja Matamin palkinnot.
 
     * * * *
 
Matami, kiitos haasteesta, mutkun mä just siihen vastasin, niin taidan nyt vedota joulukiireisiin. Kiitos ehdotuksesta, mut toisella kertaa, jos sopii?
 
Vitsit sentään, mulla oli pitkänpitkä lista asioista, joita piti tänään käydä blogeissa kommentoimassa, mut nyt ei enää muisti toimi.
Taidanpa siis poistua tästä Höyhensaarille muistikorttiani latailemaan, joten moi taas!