Sainpas lopulta valmiiksi viimeiset Lapaskuussa aloitetut kädenlämmittimet. Nämä on kyllä taas Hyskuun hommia, joten eipä tässä kovin tarkkaan auta selostella kokoja sun muita.

Huovutetut hahtuvatumput ensinnäkin, näistähän puuttui vain peukalot - ja huovutus. Koko näyttäisi olevan se, mikä pitikin, vaikka sydäntä vähän kylmäsikin taas tunkea tumput pyykkikoneeseen parin tunnin vesiseikkailuun. Tarkoitus olisi kyllä laittaa näistä mitat (ennen/jälkeen) Neulenuotteihin, sillä joka kerta meinaa mennä vähän sormi suuhun huovutusmittoja muistellessa. Pienistäkin silmukkamäärämuistiinpanoista on aina jotain apua, kun seuraavaan projektiin ryhtyy.

1121831.jpg  1121830.jpg

Askartelukerhossa kuopuksen kanssa tehty tonttukynttilä yrittää kovasti olla mittakaavana.

 

Sain jo kauan sitten Tuulan blogiarvontavoittona  2 kerää ihanaa, pehmoista Jaeger Pure Silk DK:ta.

246094.jpg

Aivan ihanan ylellistä lankaa, jota en millään meinannut malttaa käyttää mihinkään. Näistä tuli nyt aivan uskomattoman pehmeät ja lämmittävät rannekkeet, jotka siksi menevätkin viileissä olosuhteissa työskentelevälle viulunsoittajattarelle :). Alun perin aloin tehdä näitä itselleni, mutta kahdesta kerästä jäi vielä toinen käyttämättä, vaikka lisäsin rannekkeisiin mittaa molempiin päihin. Viulisti siis saa nämä ja toisesta kerästä teen sitten vaikka joulun jälkeen itselleni uudet. (Nyt toivotaan, ettei viulisti arvaa kurkistaa tänne, muuten menee yllätys.)

1121833.jpg

Kuvasta erottuu lähinnä langan silkkinen kiilto :).

Tämä on niin koukuttava ohje, että kolmannet on jo puikoilla. Peukaloa pitäisi kyllä oikeastaan säätää hieman istuvammaksi. Jotenkin tuntuu kuitenkin olevan sen verran hoppu näiden hysneulontojen kanssa, että seuraavatkin mennä surahtivat peukalonkohdan ohi, ennen kuin muistin koko asiaa.

250352.jpg

Lapaskuusta vielä sen verran, että Sinikan paketti on valmiina ja pääsee siis toivottavasti pian postiin.

Kiersin viikonloppuna lapastelijoiden blogeissa ja tarkoitus oli kiittää jokaista lapastelijaa mukanaolosta. Aikomuksesta huolimatta en millään ehtinyt kaikkien blogeissa vierailla, joten haluan vielä tässä kiittää yhteisesti ja erikseen kaikkia Lapaskuuhun osallistuneita! Kiitos myös erityisen paljon kaikille niille, jotka ottivat osaa Tsetsenia-keräykseen! Vieläkin mielessä muhii monta kivaa, toteutettavaa lapasideaa ja nehän on sitten tarvittaessa helppo käydä vilkaisemassa Lapasblogista.

 

Jeps, puikoilla on edelleen siis käsiasiaa, mutta toki jotain muutakin. Yksi sininen pusero on sitä paitsi melkein  unohtunut, se pitäisi nyt kiiruusti kaivaa esille.

Hyvää viikon- ja hyskuun jatkoa !!