Tein lopultakin itselleni muistilistan ufosuunnitelmastani: KLIK. Mullahan on ufoja toissavuodelta, viime vuodelta, tältä vuodelta ja parhaillaankin pari työtä ufoutuu, kuka mistäkin syystä. Kuinka paljon töitä on edelliseltä vuosikymmeneltä, sitä ei nyt huvita edes ajatella, sillä kuten todettua, pahimmat ufot ei varmasti valmistu kesähelteillä, kun ovat niin paksuja ja villaisia. Heitin joskus ilmaan ajatuksen TALVIufoilusta, katsotaan nyt, löytyisikö sille joku sopiva väli.

Kaikkea ei siis ehdi millään tehdä tänäkään vuonna, mutta laadin itselleni kesän ajaksi tiivistetyn ufosuunnitelman. Se sisältää neljä työtä. Kaikista en ehtinyt nyt kuvia hakea, mutta lisään ne ehtiessäni. Peukut pystyyn, että nämä valmistuisivat kesän kuluessa.

 

238798.jpg

Tässä yks murheenkryyni. Kannattaako enää edes yrittää saada sopivat hihat (olis noin kuudes yritys) vai aloitanko ihan alusta? Saisin sitten villatakin puseron sijasta?

 

* * *

Lisäsin sivuun myös linkin (klik) Neulefoorumisivulle. Aivan mahtava juttu, että saadaan tällainen keskitetty tiedotusfoorumi neuleasioille ja -tapahtumille! Monesti olen ajatellut, että erilaisia neuletaahtumia on niin paljon, eikä mistään oikein löydy ajantasaista keskitettyä infoa, mutta nytpä siihen on mahdollisuus!! MAHtavAa Ziina!!

* * *

Virkkuita on tulossa. Yhdestä puuttuu vain napit ja toisesta reunukset. Virkkausaika karsiutui kyllä heti minimiin, kun puolikas perhe palasi leiriltä. Ruokaakin täytyy tehdä taas ihan kamalasti, kun (ne) suursyömärit ovat kotiutuneet :D.

 

Lisäilen vielä päivän mittaan kuvia ja joitain linkkejä. Se on sitten todennäköisesti joku Ufo, joka täällä haamuilee.