Valmista tuli.

 170113.jpg

Koska pupu jää odottelemaan mahdollisia matkakavereita, se aikoo pysytellä hyvässä kunnossa. Tänään on jo aamulenkki tehtynä ja tuhti aamiainen syötynä, tästä se sitten lähtee. Halejakin on annettu jo varastoon :).

170114.jpg

Pupu on tehty pyörönä lähes kokonaan, lankoina 2-kertainen Nalle, paidassa Isoveli ja huivissa  Bambino. Kaksi nuorimmaista hoiti pupun täyttämisen, enkä puuttunut pieniin muhkuroihin tai korvien paksuuseroihin. Eiköhän se pupu käytössä muotoudu.

 

Pupujen Oma Blogi löytyy siis täältä ja Marsu on naputellut pyöröohjeenkin valmiiksi. Siitä sitten kaikki puputalkoisiin! Oikein raikasta päivänjatkoa!

(ilma näyttää raikkaalta, mutta pihalla käydessä - näin maaseudun liepeillä kun sijaitaan - tuoksahdus olikin ihan toista ... se on näitä syksyn iloja :D)

    

135662.jpg 

PS; Muistatteko tai oletteko käyneet tutustumassa Aman virkkausrinkiin? Uusimmassa postauksessa on uutta tempausasiaa. Mukaan rinkiin mahtuu vielä, ilmoittaudu Aman blogiin. Virkkausrinkiin liittyminen ei edellytä osallistumista mihinkään, mutta on mukava olla kuulolla myös virkkausasioissa :).