Laitoin muistiin langankuluja ja lisäsin pari linkkiä, joten samalla pari sanasta päivityksen tapaisesti.

Varsinaisesti ei ole mitään uutta asiaa, toisen (hamsteri)pipon sain kyllä eilen illalla vielä valmiiksi. Se oli mustalilasta Rustikasta ja painoi jotain vähän päälle 60 g. (= 62g) Knippa knappa yli 100 g:n siis kipusi ekan hamsteripäivän tinki.

373445.jpg

Paksut langat ja puikot valitsin kyllä tarkoituksella tähän hamsteroinnin alkuun, että tulisi edes jotain valmista, mutta kuka niitä jaksaa raahata mukanaan kovin montaa päivää!? Onneks mulla on Stepistä varatyö tekeillä, voin sitten aina tehdä sitä vähän eteenpäin, kun paksut halkopuikot alkaa liian pahasti tökkiä. Stepin (siis sen työn) tilauspäivä on kesäkuulle, eli se ei mitenkään liity hamsterointiin, kunhan pikku hiljaa etenee jossain välissä.

 

Ei paksuilla puikoilla aloittaminen silti pelkkää hamsteritaktikointia ole. Kerta kaikkiaan nuo paksut lankamöllykät tuolla komerossa on alkaneet ärsyttää yhä enemmän. Mulla on varmaan yksi tai kaksi kerää lähes jokaista värisävyä Novitan Teddyä! Kuka niitä kerää, kuka niitä säilöö? Ja mitä niistä mukamas voi tehdä? Hyvä olis, jos edes osasta pääsisi nyt eroon. Yksi kevyt sukkalankakerä sinne tai tänne ei paljon mun kaapissani haittaakaan :).

Tekee siis oikein hyvää meikäläisen langanostotottumiksille vähän miettiä, mistä langoista oikeasti haluaa neuloa?

Nyt on tekeillä lapaset, pitkästä aikaa. Taidanpa muuten yrittää osallistua siihen eniten minitöitä tehneiden sarjaan :).

Ainiin, kaivoin mä jämälankojakin esille ja yritän inspiroitua niistä.. 

373454.jpg

Edit. Lisään kuvia, joten  tässä myös SeijaP:ltä eilen saapunut arvuuttelupalkinto:

373447.jpg

 

Oikein hyvää ja raikkaan talvista viikonloppua kaikille, heippatirallaa!

 

Vielä yksi kysymys: Arvatkaas, mikä huikea juhlapäivä on huomenna, 3.2.?