Tänään meillä, kuten varmaan muutamilla muillakin on ollut pihan- ja autonsiivouspäivä. Mahtava kesäkeli, mutta kädet nyt niin koppurassa, ettei taida vähään aikaan olla asiaa silkkilankaneulomisille :). Nooh, onneksi on noita jämälankoja... :D

Tytär on ollut koko päivän pelaamassa lentopalloa ja tullee ihan kohta kotiin mitali kaulassaan! *Kerrassaan mahtavaa! Tässä häntä odotellessa ajattelin päivittää blogia, mutta joudunpa täälläkin siivoamaan. Murgh. Kymmeniä roskaposteja on taas pesiytynyt yhteen vanhaan postaukseen. Laitan nyt kirjaintarkistuksen ainakin vähäksi aikaa kommentteihin, niin tylsää kuin se onkin.

 

Sillä aikaa kun mä tässä siivoilen, voitte vaikka ihmetellä ja miettiä, mitä mahdan olla tekemässä tämmöisestä jämälankakasasta :). Kohta pitäis kyllä ymmärtää lopettaa tuo, kun puikolta loppuu tila!

 

2443704068_c0ca3ae5bb.jpg

 

Haaviston sata kuviokudinmallia on kuulemma postiutunut haettavaksi, kiitos jo etukäteen Talutin!!

Lähiseudulta tuntuu muuten näin kevään korvalla löytyvän ties paljonko neulebloggaajia, mahtavaa! Kohta meidän pitää varmaan kehittää joku hauska tutustumistempaus KIP-päiväksi, vai mitä?!!

 

Nyt meen siivoamaan ne roskaspostit. Hauskaa viikonlopunjatkoa!!

(Jep, hopiaa* tuli!!)

2443704758_9c62051cda.jpg

 

Täytyy muuten jatkaa tuota roskapostien siivoamista vielä toiste, koska nyt on mitalijätskin aika. Haamuilua tiedossa, joten tSo-ri.