Nyt se on valmis! Voi hyvänen aika.

Alkuperäinen suunnitelma oli kyllä aivan toista kokoluokkaa, mutta jotenkin mä en vaan tajunnut, että pohjan ympärille virkattaessa kassi alkaa levitä niin hervottomasti. Kun siitä tuli leveä, siitä oli pakko virkata myös korkea. Koska sitä tuli suurensuuri, sen virkkaaminen  kesti, se kesti, se kesti....

Nyt valmiina se yllättäen, mutta onneksi, alkaa jo näyttää melkolailla siedettävämmältä kuin puolivälissä raahustaessa. Minä jopa taidan ihan tykätä, kun se on niin iloisen raikas. Perhe ainakin tykkäsi ja kassi saa luultavasti toimia kunniatehtävässä uimarantakassina.

 

755753.jpg

"Iisakin kirkko-kassi"

Koukku: 3 mm
Langat: sekalaisia puuvillajämälankoja ammoisilta ajoilta sekä tunnistettuja lankoja mm. Alabama, Pirta Natura (pohjavärilanka esmes), Kotiväki, Suvi, Tennessee, Colorado, Cottonella, jne...
Mitat: leveys 47 cm, korkeus 40 cm, hihnojen pituus n. 60 cm 

Tili aukeni näin Kesäkassitempauksessa.

744988.jpg

 

Arvatkaas, mitä kassi painaa?

Nyt täällä blogissa järjestetään suuri kassinpainoarvauskisa!

Kassin painon oikein arvannut voittaa jotain, jota juuri sujautin kassin sisälle jemmaan.  Loput jämälangatko? No ei sentäs, mutta jotain sellaista se on, mikä liittyy virkkaamiseen :). Jos ei kukaan (yllättäen) arvaa tismalleen oikein, lähimmäksi arvannut tietysti voittaa.

Aikaa painoarvailuille on epämääräisen prikulleen pari-kolme päivää, riippuen aika paljon meidän touhukkaan perheen järjestämistä kesäpuuhista ja niiden väliin jäävistä tauoista. Ensi tiistain korvilla kuitenkin viimeistään katsotaan, ken on oikeimmin arvannut.

Jeh, siitä vaan arvailemaan ja muistakaa sitten hyvät ihmiset jättää myös yhteystietoja, että tavoitan mahdollisimmaan pikaisesti voittajan.

755754.jpg

Yritin saada napattua kiikkiin iloiset raitavärit suunnilleen oikeina, mutta kun kameran akku väsähti heti alkusenteillä, niin otokset jäivät taas varsin vaisuiksi.

 

Mukavaa viikonlopunjatkoa kaikille!! Meillä vietetään huomenna kakuton päivä, vaihteeksi - vaiko vannomatta paras? Synttärit lie tältä erää juhlittu ja siispä uusia tuulia taloon tiedossa.

Onnea arvailuun!