Heti kun mut päästää tähän koneelle, niin johan alkaa säätö. Laitan nyt näin nätin sivupohjan ja lupaan jo kohta lopettaa nämä (tausta)haahuilut sinne ja tänne.

Ensin ajattelin, että vuodatus on vähän tylsä, kun aloittaessani ei ollut kuin ne neljä valmista sivupohjavaihtoehtoa olemassa. Mutta nyt näitä kivoja pohjia tulee kuin sieniä sateella, kiitos vaan taitaville ja viitseliäille taitajille. Piristysruiskeesta löysin nyt tämän ja minusta tämä(kin) on kiva. Nyt alkaa muuten jo kiinnostaa ihan oman pohjan tekeminen ja teksti- ym säädöt. Mutta ehkä on parasta pitää jalat maassa ja keskittyä välillä niihin asioihin, joita osaan. Hmmmm, esimerkiksi neulomiseen ja sensellaiseen.

Totta puhuen oon aika kypsä nyt. Koko viikko ollaan oltu sisätiloissa sairastelujen takia ja nytkin isäntä lähti poikain kanssa turnaukseen. Onhan se kiva, että edes joku pääsee täältä jonnekin, mut mää tuun kyllä kans kohta mökkihöperöks. Onpahan sitten toisaalta ollut aikaa (?) säädellä näitä tietokonejuttuja, muuten oliskin aivot pölyttyneet jo aikoja sitten.

Nyt päikkäreille. Potilas ei oo vielä kunnossa, mutta alkaa kai sekin kyllästyä tähän sisälläkököttämiseen.