Lapasia näyttää syntyvän suorastaan räjähdysmäisen nopeasti, mahtavaa!

Minulla on lähipäivinä ja jo heti huomenna sellaista ohjelmaa itselläni, että pääsen selvästi normaalia vähemmän ja todennäköisesti vasta illemmalla tänne koneen ääreen. Mietin siis listojen ajan tasalla pitämistä ja sitä, miten osallistujat ja muutkin lapasista kiinnostuneet parhaiten pääsisivät tutustumaan lapasten tekijöihin ja valmistuneisiin lapasiin.

Oliskos hyvä ehdotus, että laitatte edelleen viestiä valmistuneista lapasista linkin kera tänne. Minä sitten yritän pikaisesti päivittää valmistuneiden listaa ainakin sen verran, että ruksaan, keiden blogeissa lapasia löytyy. Ei siis välttämättä tule aina suoraa linkkiä lapaspostaukseen, mutta lähes kaikkien blogitiedot löytyvät kuitenkin jo nimen viereltä.

Yritän toki itsekin bongailla lapasia, mutta luultavasti en paljon ehdi ylimääräisiä kierrellä, on teitä/meitä niin huikean paljon!!

Jos asiaan liittyviä toiveita tai kysymyksiä on, tai toivotte jotain eri käytäntöä, niin ehdotuksia otetaan toki harkintaan! Tässä vielä kertauksena:

Lapaskuussa mukana  olevien lista Alkuperäinen lapasilmoittautumispostaus Valmistuneita 7.11. ilmoitetut lapaset (kommenteissa) Kuukauden lopuksi kukin voisi halutessaan tehdä jonkinlaisen yhteenvedon lapaskuun saavutuksista. Tuliko opittua uusia asioita, menikö jokin pahasti mönkään, täyttyikö pukinkontti lapasilla ihan ääriään myöten, löytyikö hyviä uusia lapasmalleja.... jne..   Matamilta muuten terveisiä: "Lupaan arpajaas palakinnoksi yhyret parit Jussi-lapaasia" , hieno homma ja kiitos matami!! Minä peesaan ja lupaan myös "yhden lapasaiheisen arvontavoiton", joka arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Jospa joku muukin haluaa lahjoittaa jotain? Myös Marsu lupasi palkinnon, kiitos!! Ei tarvii ennen joulukuuta lahjoa :). Aikataulu saa olla tosi väljä.

JaanaM lupasi lahjoittaa yhden "lohdutuspalkinnon". Kiitos Jaana!!

Hyvää lapaskuuta sitten vaan!! Missähän välissä mä muka omia lapasiani ehdin neuloa :D....