Olympianeule,
se villatakki Isoveljestä. Edistyy kyllä ja on nyt melkoinen torso ja mytty lankaa sun puikkoja.
Yritän minimoida mukana kulkevien puikkojen ja lankakerien määrää. Tein siis ekaa hihaa niin pitkälle kuin kerä Isoveikkaa riitti ja nyt jatkan sitten toista hihaa samalla periaatteella.
 
Tämä on siitäkin kätevä tapa, että jos lanka oikeasti loppuu, voin vielä kehittää jonkun varaversiohommelin sekä hihansuihin että takin helmaan. Nyt alan kyllä uskoa, että lanka riittää, sillä hihojen jälkeen näyttäisi jäävän vielä lähes kaksi kerää helmaa ja viimeistelyjä varten.
Ans kattoo ny.
 
 
Titityyn sukkaklubipaketti
saapui eilen. Klubiblogissa(klik) on kiva seurata muiden saamia paketteja ja toivottavasti pian myös langoista toteutettuja töitä!!
Oma paketti oli railakkaan vihreää, ihanan pehmeää Fleece Artist  Merino 2/6 -lankaa, jota on kyllä ihan pakko päästä kokeilemaan het, kun olympiatakki valmistuu. Kunhan nyt malttais vielä vähän...
Kieltämättä joku pikkupiru alkoi jo kuiskutella korvan juuressa, että olishan kiva olla joku vähän pienempikin työ tekeillä. Olympiatorsoa kun ei enää voi mukana roudata kuin kotioloissa, on se sen verran suuri!
 
1823458.jpg
 
Sukkasadon (klikillä Sukkasotablogiin)
tämänvuotinen ilmoittautuminen on alkanut, Kaisan toimesta kuten viime vuonnakin.
Jee!! Mukana taas, tottakai! Sukkasatoa korjataan syyskuun ajan. Pukinkonttiin, kokinpunttiin....
 
 
 
Patalappujen tekijät, ohoi!
SeijaP kertoo patalappukeräyksestä Patalappublogissa (klik), käykääs lukemassa. Mukaan vaan patalappuilemaan! 
Viime syksynä Lapaskuun yhteydessä tehtiin keräykseen lapasia, yhteistyö Vienon kammarin (klik) kanssa jatkuu nyt patalappujen muodossa.
 
 
 
Vammalassa neulotaan
edelleen syksyllä. Kokoonnumme tutussa Vanhan Mummulan Kesäkahvilassa vielä kerran, eli 23. 8.
Sitten todennäköisesti suunnistetaan kutimien ja virkkuiden kanssa Kahvilaan nimeltä Kuppila, osoite Puistokatu 28. Tästä jo onkin infoa Neulefoorumilla (klik).
Tästä tulee vielä lisätietoa, kunhan asiat varmistuvat. Seuratkaa siis palstaa!
 
Sinne sitten mukaan vaan kaikki paikalliset ja naapurikylien ujotkin piimät! Ihan vaan vaikka juttelemaan ja suunnittelemaan kivoja neulomuksia. Eikös juu?!
 
 
Blogin laskurissa (siinä pienessä ja alemmassa) on jo ihan kamalan paljon numeroita, joten jos bongaat 6 x 3, niin voit saada jotain kivaa.. Koska tuo luku on jo ihan liki, laitetaan vielä joku toinenkin ylläri arvalle. Semmoinen, joka ehkä liittyy sukkiin. Tai syksyyn. Tai molempiin :D.
Moikkarallaa!
 
 
P.s.
Kuva tulee tuosta Titityylangan paketista, jos kuvista saa mitään selvää. En ehtinyt niitä vielä latailla enkä tutkailla, mutta perästä kuuluu, jahka ehdin takas koneelle :). Nyt kotihommelit kiljuu korvaan niin kovaa, ettei rauhaa saa :D.
 
 
Hyvää viikonloppua!
 
 
klo 16.34 lisätään näytteeksi meikäläisen huikaisevan häikäisevästä kuvaustaidosta, sitä Titityy-lankaa:
 
2764693693_5f96ac03a3.jpg
Se on muuten älyttömän pehmeää, ihan kuin fleeceä!
 
 
Pst. Ken löytää siis alemmasta laskurista 333333:n, saa jonkun pienen yllärin ja muiden kommenttinsa jättäneiden kesken arvotaan joku muu pieni ylläribylläri. Samalla kun kommentoi, voisi vaikka hihkaista, mikä on kommentoijan ikioma sukkamallisuosikki :).
Kun ei ole galluppeja täällä pidettykään sitten viime kerran..
 
Pliis, jättäkää sitten samalla jotain yhteystietoja, jotta voitot löytävät paremmin perille...